Lopettakaa heti tämän ruuan tekeminen!
Nimittäin makkarakeitto. Se on makkaran väärinkäyttöä! Maukkaampaa tulee kaikilla muilla tavoilla: makkara kastike, paistettu/keitetty/höyrytetty makkara perunoiden/muusin kanssa, uunimakkara, grillattu, vaikka pyttipannu... mutta ei mihinkään vetelään juuresliemeen senkin gastronomian vihaajat!
Kommentit (58)
Nyt kun syksy taas tulee, niin taidanpa tehdä oikein ison padallisen lämmittävää makkarakeittoa. :)
Vierailija kirjoitti:
Nyt kun syksy taas tulee, niin taidanpa tehdä oikein ison padallisen lämmittävää makkarakeittoa. :)
Toivottavasti poltat kielesi.
Vierailija kirjoitti:
Lopettakaa heti kaikkien makkara"ruokien" tekeminen!
Höpö höpö, makkara on maailman paras elintarvike. Mutta sitä tulee käyttää oikein!
Lapseni rakastaa makkarakeittoa ja minä teen sitä, vaikka en itse tykkääkään. On kuulemma maailman parasta makkarakeittoa oman äidin tekemä.
Tai kala lillumaan maitoon/kermaan. Pidän kirkkaasta kalakeitosta enemmän.
Vierailija kirjoitti:
Saako edes siskonmakkarakeitto olla poikkeus?
Saa, mutta siskonmakkaratkin ovat parempia pannulla paistettuna, kokeile vaikka.
Tunkekaa se makkara vaikka >sensuroitu< ja syökää jotain terveellistä.
Olin kokonaan unohtanut, että makkarakeittoakin voisi joskus tehdä. Kiitos vinkistä! Taidan paistaa keittoon pannulla pieniä bratwurstinpaloja.
Minäpäs teen makkaramuhennosta. Paistan makkarat ensin rapeiksi pieninä paloina. Sitten keitän liemikuutioden kera perunaa, kukkakaalia, parsaa, porkkanaa, selleriä, purjoa ja valkosipulia. Lopuksi laitan makkarat ja siivilöidyt vihannekset blenrediin ja maustan savuaromilla ja sinapilla. Ripottelen pinnalle tuoretta korianteria ja koko komeus kelpaisi vaikka Marco Pierre Whitelle.
Perkule. Minulla on parhaillaan makkaran palat paistumassa ja perunan palat keittymässä. Täytyy nyt sitten lopettaa, kun ap näin käski.
Vierailija kirjoitti:
Tunkekaa se makkara vaikka >sensuroitu< ja syökää jotain terveellistä.
En tunge. Makkara on hyvää. Ei kiinosta jos se on vähän epäterveellistä. Kaikkihan on nykyään jonkun tutkimuksen mukaan epäterveellistä.
Naapuriini muutti kuukausi sitten joku makkaramies, joka ei ilmeisesti syö juuri mitään muuta kuin makkaraa. Joka ilta tämän miehen kokatessa koko asuntoni löyhkää kuvottavasti makkaralta. Tai no, noin kerran viikossa haisee sen sijaan pekoni ja paistetut munat, ja yhtenä iltana naapuri kokkasi tillilihaa. Kyllä, luit oikein: TILLILIHAA.
Ihmeellisiä makkaranrakastajia sitä onkin olemassa.
Vierailija kirjoitti:
Minäpäs teen makkaramuhennosta. Paistan makkarat ensin rapeiksi pieninä paloina. Sitten keitän liemikuutioden kera perunaa, kukkakaalia, parsaa, porkkanaa, selleriä, purjoa ja valkosipulia. Lopuksi laitan makkarat ja siivilöidyt vihannekset blenrediin ja maustan savuaromilla ja sinapilla. Ripottelen pinnalle tuoretta korianteria ja koko komeus kelpaisi vaikka Marco Pierre Whitelle.
Tuskin kelpaa, pilaat hyvän ruuan liemikuutioilla.
Lopettakaa heti kaikkien makkara"ruokien" tekeminen!