Vierailija

Tarvitseeko polvet peittyä? Olisi hame jossa polvet juuri ja juuri näkyisivät. Olen lyhyt tappi ja tuntuu että pidemmät hameet saa jostain syystä näyttämään entistäkin lyhyemmältä, ja tuntuisi vähän hölmöltä ostaa sellainen hame vain hautajaisiin.

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Onko kuoppaan menossa mies-oletettu?

Se on valmiiksi jäykkä eli ei väliä vaikka olisi hyvinkin lyhyt mekko.

Mikähän siinä tekosiveydessä on, kaikki tietää mitä siellä on alla...

Vierailija

Asu ei kyllä muuten ole mikään kaiken paljastava, saati hame vesirajamallia. Mutta juu pukeudutaan kaikki saman tien jätesäkkeihin tai oikeastaan vaikka burkhaan jos ulkonäöllä ei ole väliä, kunhan mitään ylimääräistä ei näy :)

Vierailija

Hame polviin saakka, peittävät sukkahousut, olkapäät ja dekoltee peittoon. Uskoisin ettei kellään mene muistokahvit väärään kurkkuun.

Vierailija

Voisin laittaa tuon pituisen hameen hautajaisiin, mutta pukisin mustat peittävät sukkahousut. Niillä saa hyvin "huijattua" hameelle lisää pituutta. Olkapäät ja rintavako piiloon.

Vierailija

Mun ymmärtääkseni tuollaisissa päivätilaisuuksissa käytetään usein polvipituista hametta. Eli polvet näkyy ainakin osittain, mutta ei sen yläpuoliset asiat. Ei pitempi hamekaan mikään etikettivirhe olisi, mutta ei hautajaisissa sellaista vaadita. Ja saa olla aika pitkä, ettei missään asennossa polvet näkyisi... Minihame ei hautajaisiin sovi eikä muutenkaan muodollisempiin tilanteisiin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat