Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Käytätkö teflon-paistinpannua?

Vierailija
17.08.2019 |

Mietityttää teflonin vaarat mutta rautapannun käyttö on jotenkin työläämpää... miten teillä? Vieläkö paistatte teflonilla?

Kommentit (35)

Vierailija
1/35 |
17.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä väliä, se teflonimyrkky on jo kaikkien veressä ja pysyy. Sama kai se sitten kun jatkaa teflonointeja.

Vierailija
2/35 |
17.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rosteripannun kantena korkeintaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/35 |
17.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Emme ole käyttäneet Teflonpannuja n. 20:een vuoteen. Rautapannut käytössä, sekä 2 keraamista pannua.

Vierailija
4/35 |
17.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä tuo teflon voi aiheuttaa?

Vierailija
5/35 |
17.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän.

Vierailija
6/35 |
17.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

En käytä. Valurauta ja hiiliteräs ovat paljon parempia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/35 |
17.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

En käytä

Vierailija
8/35 |
17.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän koska muilla pinnoilla palaa pohjaan niin herkästi. Karsinogeenejä tulee sitten ruokaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/35 |
17.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän ja paistan palmuöljyllä.

Vierailija
10/35 |
17.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valurautaa käytän eikä paluuta ole. Lihasta löytyy eli jaksan pitää paistinpannua kädessä. Pannu pitää ajaa kunnolla sisään niin sitä voi jopa sitten pestä ihaaaan pikku tipalla fairyä, siis ihaaaan pikku tippa niin ei lähde rasvapinta pois pannusta, mutta on aina puhdas. Valurauta pannulla lihasta tulee samanlaista kun grillissä tekisi. Just nyt menossa pannulle fajitas maustetut kanan ohutleikettä (lidlistä tietysti).

Ruuan paistamiseen käytän vain ja ainoastaan oliiviöljyä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/35 |
17.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tietenkään käytä, mutta tupakkaa kyllä poltan.

Vierailija
12/35 |
17.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Taottu hiiliteräspannu on, eikä mitään avaruusajan ihmeitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/35 |
17.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Munien ja pannukakkujen paistamiseen, muuten valurautapannu.

Vierailija
14/35 |
17.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo, joskus. Sanoisin kuitenkin että ainakin 8 kertaa 10:stä käytän valurautapannua, iso 28 cm Skeppshult-pannu. Asiallisella käsittelyllä se toimii myös "hankalien" eli kananmunaa sisältävien ruokien kanssa. On jotenkin hurjan tyydyttävää ajatella että kirppikseltä kympillä ostamani pannu kestää oikein huollettuna pidempään kuin minä.

Viimeksi käytin Teflon-pannua paistaessani "pannukarkeita" kirjolohifileitä, ensi kerralla pitää yrittää valuraudalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/35 |
17.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen käyttänyt 30 vuotta.

Vierailija
16/35 |
17.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän kaikkeen paistamiseen teflonpannua.

Kemikaaleja ja mikromuovia on koko maailma jo täynnä, paluuta ei ole. Eli joo, myrkkyjähän niistä irtoaa, mutta en oikeastaan enää välitä.

Vierailija
17/35 |
17.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän, mutten paistamiseen.

Sinccis

Kosk on muita pannuja joilla saa paremman paistotuloksen. Ylen mädätykset ei minua kiinnosta, vaan siis totuus.

Vierailija
18/35 |
17.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän teflonpannua tai -paistokasaria, koska teen enimmäkseen jauheliha- ja broilerikastikkeita ja minusta niiden teko on helpointa teflonpannulla.

Kannattaa välttää sen pannun kuumennusta tyhjänä, eikä ikinä kuumentaa sitä levyn täysillä tehoilla. Silloin se ei ylikuumene eikä siitä irtoa niin paljon sitä myrkyllistä ainetta jota kuumuudessa hajoavasta teflonista haihtuu.

Vierailija
19/35 |
17.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Käytän teflonpannua tai -paistokasaria, koska teen enimmäkseen jauheliha- ja broilerikastikkeita ja minusta niiden teko on helpointa teflonpannulla.

Kannattaa välttää sen pannun kuumennusta tyhjänä, eikä ikinä kuumentaa sitä levyn täysillä tehoilla. Silloin se ei ylikuumene eikä siitä irtoa niin paljon sitä myrkyllistä ainetta jota kuumuudessa hajoavasta teflonista haihtuu.

Kai muistat pestä myös pllusi tarpeeksi usein ?

Sinccis

Myrkyllisiä aineita u know ..

Vierailija
20/35 |
17.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Käytän, mutten paistamiseen.

Sinccis

Kosk on muita pannuja joilla saa paremman paistotuloksen. Ylen mädätykset ei minua kiinnosta, vaan siis totuus.

Niin mitkä ylen mädätykset, yle liittyy teflonpannuihin miten?