Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mies oli laittanut 3h sitten savustamansa lohen

Vierailija
10.08.2019 |

Folioon. Eikö se pitäisi jäähdyttää mahdollisimman pian
Uskaltaako tuota syödä

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
10.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uskaltaa, mutta pakkaseen en laittais

Vierailija
2/9 |
10.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kannata. Syökää ennemmin hyvin pestyä jauhenlihaa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
10.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi syödä

Savustetut säilyy

Vierailija
4/9 |
10.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eihän tuossa ole ongelmaa, otat tohon ja käytät sen kalan mansikanpunaisena, ja sen jälkeen kun se on jäähtynyt, vetelet kitusiisi.

Vierailija
5/9 |
10.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Savustus oli ennen jääkaapin keksimistä yleinen tapa säilöä lihaa ja kalaa.

Vierailija
6/9 |
10.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Savustus oli ennen jääkaapin keksimistä yleinen tapa säilöä lihaa ja kalaa.

Ennen vanhaan ne lihat ja kalat savustettiin aivan erilaisiksi kuin nykyään. Ei tuo nykyinen savustaminen paljoa säilytä, ennen niitä on savustettu jopa päiväkausia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
10.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laittaisin roskiin.

Vierailija
8/9 |
10.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan hyvää on ja voit syödä huoletta. Sehän on vastakypsennettyä kalaa, ei se 3 tunnissa miksikään mene.

Jos olisi ollut kypsentämätön graavisuolakala kyseessä sitten voisi pohtia onko 3h lämpimänä pöydällä olon jälkeen syötävää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
11.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oletettavasti siinä on myös suolaa. Sekä suola että savu säilövät, mutta muutenkin se tuskin edes kunnolla jäähtyy 3 tunnissa.

Miten ajattelit jäähdyttää sen nopeasti, kun ei kuumaa saisi laittaa jääkaappiin, eikä ensinkään pakastimeen.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kahdeksan yksi