Lue keskustelun säännöt.
Onko punalappuisissa eineksissä syvempi aromi kuin tuoreissa tuotteissa - eli ovatko ne aromirikkaampia?
07.08.2019 |
Nehän ovat marinoituneet pidempään mausteidensa kanssa ja makujen luulisi olevan syvempiä sekä juurevampia. Kulinastirina arvostan maukasta ruokaa, mutta kun minulla ei ole pakastinta, jonka kautta punalappuiset tuotteet kuuluisi käyttää - ovat nämä tuotteet jääneet minulle täysin vieraiksi.
Kertokaahan siis kokemuksianne ko tuoteryhmästä.
Kommentit (2)
Ne naudan fileet ovat kyllä parempia, mureutuneet sopivasti.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ei. Useimmissa maku ei ole muuttunut merkittävästi alkuperäisistä, mutta jotkut voi olla jo vähän mauttomia, vetistyneitä tai muuten vähän huonompia kuin tuoreempana.