Onko Fazerin Sininen muuttunut jotenkin? Ostin levyn pitkästä aikaa ja en tunnista tätä enää samanlaiseksi kuin ennen. Reseptiä salaa muutettu?
Jotenkin makeampaa, öljyisempää. Olen rakastanut fazerin sinistä pienestä pitäen. Tämän levyn ensimmäisten rivien jälkeen on vähän fiilis, että miksi tätä edes ylistetään?
Olen kuitenkin huomannut että käärepapereissa olevat fazerin siniset ovat vielä vanhan hyvän makuisia, ehkä levyihin on tehty joku muutos?
Oletteko huomanneet samaa vai ostinko vain huonon levyn?
Kommentit (90)
Kaikki ne on muuttuneet. Salmiakki ja hedelmäaakkosetkaan ei oo samanlaisia kuin joskus 80-luvulla.
Olen huomannut juuri saman. Konvehdit maistuvat yhä samalle kuin ennen...
Vierailija kirjoitti:
Kaikki ne on muuttuneet. Salmiakki ja hedelmäaakkosetkaan ei oo samanlaisia kuin joskus 80-luvulla.
Onneksi, silloin ne oli aina niin kovia, ettei niitä pystynyt tervehampainen syömään.
Koostumus on lähinnä muovailuvahaa. Jää kitalakeen kiinni eikä sula suussa enää entiseen tapaansa.😩
Konvehtiboksissa käärepapereissa oleva fazerin sininen on todellakin huomattavasti parempaa. Irtokarkkiosastoltakin saa niitä.
Levyssä on kusetuksen maku ilmassa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kaikki ne on muuttuneet. Salmiakki ja hedelmäaakkosetkaan ei oo samanlaisia kuin joskus 80-luvulla.
Onneksi, silloin ne oli aina niin kovia, ettei niitä pystynyt tervehampainen syömään.
Mutta risahampainenko pystyi?
Ei mullekkaan tule kuin huono olo ja särky tosta suht pahanmakuisesta suklaasta enää niin en oo yli vuoteen ostanu.
Siellä on tehtaalla joku ripuloinut suklaan sekaan. Pientä sivumakua antamaan.
Mitä vikaa palmuöljyssä? Sehän on terveellistä.
On ikävää, että vanhaa hyväksi todettua klassikkoa muutetaan ihan vain tuottomarginaalien vuoksi.
Tällainen touhu on sairasta, jos pitää paikkaansa.
Kas kun eivät vielä samalla pienentäneet pakkauskokoa ja vieläpä nostaneet samalla sen hintaa. AINIIN, mutta hehän tekivät juuri näin!
Miten muistan hämärästi viime joululta senkin, että myös Geisha konvehdit maistuivat hyvin erilaiselta verrattuna aiempaan. Ei jäänyt kaipausta Geishaan. (ennen siitä ei saanut tarpeekseen)
Vierailija kirjoitti:
Miten muistan hämärästi viime joululta senkin, että myös Geisha konvehdit maistuivat hyvin erilaiselta verrattuna aiempaan. Ei jäänyt kaipausta Geishaan. (ennen siitä ei saanut tarpeekseen)
Samainen palmuöljy syynä niissäkin.
Kyllä niissä kääreissä aina valmistusaineet lukee, tiedoksi vaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kaikki ne on muuttuneet. Salmiakki ja hedelmäaakkosetkaan ei oo samanlaisia kuin joskus 80-luvulla.
Onneksi, silloin ne oli aina niin kovia, ettei niitä pystynyt tervehampainen syömään.
Mutta risahampainenko pystyi?
Pystyi, koska olivat tottuneet imeskelemään soppansa sattumia tuntikausia.
Ostin Helsingin lentokentältä levyn vientiin tarkoitettua Fazerin Sinistä. Se oli suussasulavaa. Brittiystäväni mielestä se oli parasta suklaata, mitä oli syönyt. 👌
Ei sisällä palmuöljyä:
https://www.fazer.fi/tuotteet-ja-asiakaspalvelu/1701/karl-fazer-maitosu…
Eli ei kannataenää ostaa sinistä? Onko korvaavia suosituksia?
Vierailija kirjoitti:
Ei sisällä palmuöljyä:
https://www.fazer.fi/tuotteet-ja-asiakaspalvelu/1701/karl-fazer-maitosu…
Soijaa... ei tuota mies voi syödä.
Kaakaovoi korvattu palmuöljyllä.