Mitä tarkoittaa hernekeiton uusiokäyttö siivilöimällä ja liottamalla herneet uudelleen?
Otsikossa kysymys. Viittaan iltasanomien juttuun nuukailusta...
Kommentit (6)
Ihmeellisesti on keskelle juttua ujutettu tämä vitsi. Ja vielä otsikkoon "Miksi pidetään nolona?"
Minäkään en oikein tajunnut. Siis syökö nuo nuukailijat pelkän liemen ja keittää herneistä uuden sopan?
Kuulostaa yököttävältä. Herneet ovat halpoja jopa meille köyhille.
Vierailija kirjoitti:
Minäkään en oikein tajunnut. Siis syökö nuo nuukailijat pelkän liemen ja keittää herneistä uuden sopan?
No onhan se laihialainen kesäkeittokin...
Pippureiden uusiokäyttöön olen valitettavasti törmännyt.
https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000006172815.html
Lukijat paljastivat omat nuukailumenetelmänsä: ”Minäkin säästän hernekeiton herneet”
Nimimerkki Vulle Vuojas niin ikään kertoi kuuluvansa hernekeiton herneiden uusiokäyttäjiin.
– Minäkin säästän hernekeiton herneet. Ne on seuraavien päivien aikana helppo kerätä talteen pinseteillä, kun en keittoa valmistettaessa keitä niitä lainkaan. Seuraavalla käyttökerralla ne ovat jo vähän pehmenneitäkin, joten keiton maku sen kun paranee.
Mitä tämä toimittaja oikein miettii? Onko se ottanut koko artikkelin ja siis kaikki nämä nuukailut ihan vitsin kannalta?
Kyseessä täytyy olla surkeanpuoleinen vitsi.