Keksin vahingossa parhaan pitsapohjan ikinä!
Laitoin kaksi tortillaläpyskää päällekkäin kun tuntui niin ohuelta muuten. Sitten täytteet päälle ja uuniin. Ne tortillat liimautui toisiinsa, mutta sinne jäi kuitenkin ilmarakoja ja pohjasta tuli ihanan ohut ja rapea niin kuin kunnon pitserian pitsoissa. Ja niin hyvää! Nam, kyllä pitsan tekeminen on helppoa ja nopeaa.
Kommentit (8)
Nyt sitten vaan pizzeria pystyyn ja miljonääriksi, hellurei!
Vierailija kirjoitti:
Mä tapaan laittaa vaan yhden.
Tuleeko siitä tarpeeksi tukeva pelkästään yhdellä?
Tukeva mihin? Kyllä siinä täytteet pysyy.
Vierailija kirjoitti:
Tukeva mihin? Kyllä siinä täytteet pysyy.
Sillä tavalla että voi sormin syödä ja pysyy kädessä kuin näkkileipä.
No hyi. Ne tortillathan maistuu pahville.
Itse tykkään paksupohjaisista pitsoista, jospa laittais niitä 4 päällekkäin.
Vierailija kirjoitti:
No hyi. Ne tortillathan maistuu pahville.
No ei eroa pitsapohjasta mitenkään. Ihan samalta maistuu.
Mä tapaan laittaa vaan yhden.