Mitä laitatte mansikkakakun täytteeksi? Mun kakut maistuu aina samalta, banaani, kermarahka, mansikkahillo
Oisko vinkkiä johonkin uuteen täytteeseen? Vaniljainenkin varmaan sopisi
Kommentit (47)
Jätä banaani ja rahka pois!! 🤮 EIVät kuulu kesäiseen mansikkakakkuun :)
Minä myös teen samanlaisia kakkuja. Miniä osaa tehdä todella hienoja kakkuja. Hänestä olisi pitänyt tulla kondiittori.
tuleeko hyvä jos kermaa, rahkaa, sokeria tietty, mansikkasurvosta ja liivatetta?
Jossain ohjeessa oli näin, mutta ilman rahkaa
ap
Ei koskaan laiteta hilloa vaan mansikoita.
Ohut raparperikiisseli + vaniljakermakiisseli.
Mä olen tehnyt mansikkamoussen sinne väliin. Ei ikinä ainakaan banaania. Haluan että kakku on raikas, ei liian makea.
Laitan vain kermavaahtoa mansikoita viipaloituna, mielestäni paras niin eikä liian makea.
Älä nyt mitään hilloja laita vaan oikeita mansikoita survottuna!
Eikö todellakaan mitään rahkaa kakun väliin.
Vierailija kirjoitti:
Älä nyt mitään hilloja laita vaan oikeita mansikoita survottuna!
Eikö todellakaan mitään rahkaa kakun väliin.
Nyt ei kai saa kotimaisia mansikoita ja pakastemansikat on vetisiä löllöjä.
Viimeksi kun tein kakun pistin väliin vadelmakiisseliä. Joten mansikkakakun kyseessä ollessa jos tuoreita ei ole tarjolla niin kokeilisin tehdä pakastemansikoista paksua kiisseliä joka murskataan sileäksi. Kostuttaa kakkua samalla.
Yök ei hilloa!
Tuoreita mansikoita ja vaniljavaahtoa, mansikkamoussea, persikkarahkaa, mansikoita, kermavaahtoa ja marenginmuruja
Vierailija kirjoitti:
Viimeksi kun tein kakun pistin väliin vadelmakiisseliä. Joten mansikkakakun kyseessä ollessa jos tuoreita ei ole tarjolla niin kokeilisin tehdä pakastemansikoista paksua kiisseliä joka murskataan sileäksi. Kostuttaa kakkua samalla.
Jatkan: Mutta jos tuoreita on niin sekä väliin että päälle niitä. Talvella olen joskus pistänyt päälle pakastemansikoita jotka laitetaan jäisinä ja siihen päälle valutetaan hillosokerivettä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Viimeksi kun tein kakun pistin väliin vadelmakiisseliä. Joten mansikkakakun kyseessä ollessa jos tuoreita ei ole tarjolla niin kokeilisin tehdä pakastemansikoista paksua kiisseliä joka murskataan sileäksi. Kostuttaa kakkua samalla.
Jatkan: Mutta jos tuoreita on niin sekä väliin että päälle niitä. Talvella olen joskus pistänyt päälle pakastemansikoita jotka laitetaan jäisinä ja siihen päälle valutetaan hillosokerivettä.
Hyiii!!!
Hyi ei hilloa... mansikoita vaan. Rahka kuulostaa hyvältä. (Itse pidän banaanista kyllä myös.)
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Viimeksi kun tein kakun pistin väliin vadelmakiisseliä. Joten mansikkakakun kyseessä ollessa jos tuoreita ei ole tarjolla niin kokeilisin tehdä pakastemansikoista paksua kiisseliä joka murskataan sileäksi. Kostuttaa kakkua samalla.
Jatkan: Mutta jos tuoreita on niin sekä väliin että päälle niitä. Talvella olen joskus pistänyt päälle pakastemansikoita jotka laitetaan jäisinä ja siihen päälle valutetaan hillosokerivettä.
Hyiii!!!
Pakastemansikat säilyttää hyvän rakenteen eikä muutu löllöksi jos sen päälle valutetaan tuo hyytelöliemi. Rakenne ja maku on siis aivan kuin tuoreessa marjassa.
Teen aika usein kinuskitäytteen ja kaveriksi jonkun muun mikä nyt sillä hetkellä mieleen tulee, esimerkiksi mustikkatäyte.
Mansikoita, vadelmia tmv ja samanmakuista tuorejuustoa, Hieman hilloa makeutta antamaan. Koristeeksi suklaahippuja ja marjoja, vaikka sokerivedellä kiillotettuna. Nam.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Viimeksi kun tein kakun pistin väliin vadelmakiisseliä. Joten mansikkakakun kyseessä ollessa jos tuoreita ei ole tarjolla niin kokeilisin tehdä pakastemansikoista paksua kiisseliä joka murskataan sileäksi. Kostuttaa kakkua samalla.
Jatkan: Mutta jos tuoreita on niin sekä väliin että päälle niitä. Talvella olen joskus pistänyt päälle pakastemansikoita jotka laitetaan jäisinä ja siihen päälle valutetaan hillosokerivettä.
Hyiii!!!
Pakastemansikat säilyttää hyvän rakenteen eikä muutu löllöksi jos sen päälle valutetaan tuo hyytelöliemi. Rakenne ja maku on siis aivan kuin tuoreessa marjassa.
Tässä kohtaa käyttäisin mansikat kyllä täytteeseen ja laittaisin päälle jotain muuta. Jokainen toki tavallaan, oma mielikuvitus riittää kakkujen päällystämiseen muillakin, kuin marjoilla ja hyytelösokerilla.
Itse olen tehnyt mansikka+mustikka, lemon curdy sopii ohuena kerroksena muun täytteen alle. Pitää vaan varmistaa, ettei tee täytteestä muuten liian makeeta. Enkä tosin käytä kaupan valmiita marjahilloja, kun pakkasessa on itsepoimittuna ja vähän sokeroituna (ei hilloksi keitettyä, yäk)