Oikeestiko toiset leipoo kerma- ja voileipäkakkuja kuorrutteineen 2 päivää etukäteen :O?
Oonko mä hullu, kun itse nousen juhlapäivän aamuna klo 5 koristelemaan? Kostutuksen saatan tehdä edellisenä iltana, en yhtään aiemmin. Suolaiset piirakat myös samalle aamulle, ainoastaan sellaiset, mitkä paranee vetäytyessään, edellisenä päivänä ja pikkuleivät voin leipoa muutaman päivän etukäteen, en niitäkään kovin aikaisin.
Leivontaryhmissä usein tätä näkee ja kuorrutuksetkin paikallaan "lauantain juhliin tein"- kommentilla. Ei ole pokkaa ihmetellä omalla nimellä asiaa. Yksi kerran ihmetteli ja sai p-myrskyn päälleen. Olin hänen kanssaan samaa mieltä, en uskaltanut kommentoida. Myös myyjäisiin leivotaan pari päivää etukäteen, itse aina samana aamuna. Muut ihmettelee, miks mun leivonnaiset menee aina ekana.Varmaan siksi, kun merkkaan valmistusaineet ja -päivän ylös ja päivä on aina se myyjäispäivä, ellei sitten ole jotain vetäytymistä vaativaa niihinkin, esim. porkkankakku. Sekin edellisenä päivänä, ei yhtää aikaisemmin.