Mikä on tekosyysi tehdä ohukaistaikina valmiista "lisää vain vesi"-jauhoista?
Kommentit (11)
Vierailija kirjoitti:
Mökille oon ostanut joskus noita, kun en jaksa raahata kananmunia. Muuten en käytä, ei oo tuu yhtä hyvää.
Mikä on reseptisi?
Paras oli rainbow merkkinen, mut sitä ei saa ennää. Laiskuuttahan se, myönnän. Ennen tein aina ite.
Ei herkkusuu syö mitään valmissotkuja. Ei purkkihernekeittoa (pellin maku), ei valmismaksalaatikkoa (makeaa)
Terv. Herkkusuu
Käyttämällä k1lttimiesten inhoamaa valmisjauhoa takaan sen, etten joudu kyseisten miesten kanssa tekemisiin.
Omat syyni ovat seuraavat:
1. Siitä tulee parempaa niin
2. Teen lättyjä sen verran harvoin että esimerkiksi kananmunien säilyvyys olisi ongelma. Niitähän ei myydä yksittäin, joten joutuisin ostamaan 5 ylimääräistä saadakseni kananmunan taikinaan.
Nehän on tosi käteviä, kun muonat halutaan mahdollisimman pieneen tilaan ja valmistus tapahtuu nopeasti, kun haluaa vähän herkutella esim. retkillä, vaeltamsssa, mökillä jne.
On paljon tilanteita, jossa ei ole kaikkia perusraaka-aineita käytettävissä. Ja siihen ei todella tarvitse mitään teko syytä. Kaikesta sitä tehtaillaan aloituksia.
Vierailija kirjoitti:
Ei herkkusuu syö mitään valmissotkuja. Ei purkkihernekeittoa (pellin maku), ei valmismaksalaatikkoa (makeaa)
Terv. Herkkusuu
Hehheh.. mitä jos lähdet vaeltamaan vaikka Pohjoisnavalle... kyllä ne "valmissotkut" ovat hengissä pysymisen kannalta välttämätöntä.
Ihmiset nyt vain sattuvat elämään mitä erilaisemmissa olosuhteissa ja ympäristössö.
Vaelluksilla kätevä, muuten ei tuu käytettyä.
Kaapissa ei ole jauhoja, sokeria saatikka kananmunia. Ehkä kerran vuodessa tekee lettuja mieli, enkä sen takia osta jauhoja, sokeria ja kananmunia, joista loput sitten pilaantuisivat.
Mökille oon ostanut joskus noita, kun en jaksa raahata kananmunia. Muuten en käytä, ei oo tuu yhtä hyvää.