Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kokeilin Halla-ahon kanakeitto-ohjetta. Sehän on ihan kamalaa

Vierailija
22.04.2019 |

Epäilin kyllä mutta nopea ruoka, annoin mahdollisuuden. Marinadi kaikkine natriumglutamaatteineen ja öljyineen tunki läpi, väsähtäneenä nahistuneet pakaste herne-maissi-paprikat ja mauton kuivattu persilja, tunkkainen ja äitelä kombo. Oikeastiko joku moisesta sotkusta tykkää? Kari Aihisen kaappauksella olisi keittiöpaikka nyt.

Kommentit (102)

Vierailija
1/102 |
22.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

No tuohan on tuollainen pikaruokaohje.

Vierailija
2/102 |
22.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä se maku paranee kun ottaa kyytipojaksi 20 € maksavaa valkkaria.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/102 |
22.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minusta kuulosti hyvältä. Aion kokeilla joskus :D En äänestänyt hänen puoluettaan.

Vierailija
4/102 |
22.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuka pakotti laittamaan glutamaattia? Ei jussikaan laittanut.

Ps. osta kanaliemikuutioita joissa ei ole natriumglutamaattia (niitä on)

Vierailija
5/102 |
22.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Marinadit pois, tuoreita vihanneksia ja huom tuore pärsilja , sit on avot.

Vierailija
6/102 |
22.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä en edes suostu koittamaan. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/102 |
22.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kuka pakotti laittamaan glutamaattia? Ei jussikaan laittanut.

Ps. osta kanaliemikuutioita joissa ei ole natriumglutamaattia (niitä on)

En oo ap, mutta ihmettelin reseptissä juuri sitä hunajamarinadia. Glutamaatin makuhan se siitä väkisinkin tunkee. Yäk.

Vierailija
8/102 |
22.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Edellinen keskustelu katosi jonnekin. Toistan, että ei ihmiset kyllä hääviä ruokaa laita itse jos kasikytlukuinen marinadibroileri hemapalla saa oikein "kokeilemaan".

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/102 |
22.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kuka pakotti laittamaan glutamaattia? Ei jussikaan laittanut.

Ps. osta kanaliemikuutioita joissa ei ole natriumglutamaattia (niitä on)

Marinadisörsseleissä on aina. Sitäpaitsi niiden ideahan on ensinnäkin pidentää lihan myyntiaikaa eli marinadilihat ovat aina vanhoja ja tunkkaisia ja toisekseen peittää heikompilaatuisen lihan eltaantuneen rasvan makua. Teollinen keksintö meidän harvaan asutukseen ja suomalaisten tapaan ostaa viikon ruuat kerralla. En ole nähnyt muualla.

Vierailija
10/102 |
22.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Edellinen keskustelu katosi jonnekin. Toistan, että ei ihmiset kyllä hääviä ruokaa laita itse jos kasikytlukuinen marinadibroileri hemapalla saa oikein "kokeilemaan".

Sinä ehkä valmistat karitsan karetta joka päivä, me kaikki emme.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/102 |
22.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Marinadit pois, tuoreita vihanneksia ja huom tuore pärsilja , sit on avot.

Niinpä, mutta sehän on jo eri resepti ja eri keitto.

Vierailija
12/102 |
22.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Edellinen keskustelu katosi jonnekin. Toistan, että ei ihmiset kyllä hääviä ruokaa laita itse jos kasikytlukuinen marinadibroileri hemapalla saa oikein "kokeilemaan".

80-luvun ruoka on parasta, sen jälkeen on tullu vain jotain ihme virityksiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/102 |
22.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Edellinen keskustelu katosi jonnekin. Toistan, että ei ihmiset kyllä hääviä ruokaa laita itse jos kasikytlukuinen marinadibroileri hemapalla saa oikein "kokeilemaan".

No, ajattelin että olenko kermaperse normikokkausteni kanssa, mutta ei, kyllä pilatut raaka-aineet on pilattuja raaka-aineita. Eivätkä säöstä edes aikaa merkittävästi

Vierailija
14/102 |
22.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja joku sanoo, ettei makuasioista voi kilistellä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/102 |
22.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä olin käsityksessä, että JHA laittoi maustamatonta broileria siihen? Ei mitään hunajamarinoitua? Tuliko missattua jotain?

Ja ei hunajamarinoiduissakaan aina ole natriumglutamaattia. Itse asiassa harvoissa on nykyisin.

Vierailija
16/102 |
22.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Edellinen keskustelu katosi jonnekin. Toistan, että ei ihmiset kyllä hääviä ruokaa laita itse jos kasikytlukuinen marinadibroileri hemapalla saa oikein "kokeilemaan".

Sinä ehkä valmistat karitsan karetta joka päivä, me kaikki emme.

Ei tarvitse, vaan tehdä keitto tuoreista kasviksista ja puhtaasta kanasta. Ei harmita valmistuksessa hukkaan heitetty aika kun maku on aivan eri kuin teollisen säilykkeen.

Vierailija
17/102 |
22.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Edellinen keskustelu katosi jonnekin. Toistan, että ei ihmiset kyllä hääviä ruokaa laita itse jos kasikytlukuinen marinadibroileri hemapalla saa oikein "kokeilemaan".

Sinä ehkä valmistat karitsan karetta joka päivä, me kaikki emme.

En, vaan perusruokaa kunnon raaka-aineista. Etkö ole itse ennen tehnyt kanakeittoa? Luullisen broilerinlihan voi keittää itse, hätätilassa voi käyttää vaikka kypsää grillibroileria, mikä sekin on parempaa kuin jokin marinadiroipe. Tuoreita kasviksia, yrttejä ja currya joko tahnana tai jauheena (jos ei ole tahnaa). Fondista makua jos ei keitinliemestä tule tarpeeksi. Mikä tässä on vaikeaa, pilkkoa joku vihannes?

Vierailija
18/102 |
22.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Minä olin käsityksessä, että JHA laittoi maustamatonta broileria siihen? Ei mitään hunajamarinoitua? Tuliko missattua jotain?

Ja ei hunajamarinoiduissakaan aina ole natriumglutamaattia. Itse asiassa harvoissa on nykyisin.

Oli hunajamarinoitua. Säilöntäaineita joka tapauksessa.

Vierailija
19/102 |
22.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täytyy varmaan laittaa Jussille palautetta että on vastaisuudessa tekemäti sitä kanasoppaansa kun siitä nousee vaan näin suuri mielensäpahoitusaalto.

Vierailija
20/102 |
22.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei siinä ohjeessa käytetty marinoitua broileria, joten rauhoittukaa!

Minä en toiseksi ala tehdä itse he-ma-paa, eli ostaa tuoreita herneitä ja erotella maissista "jyviä". Kyllä se aika työlästä olisi! Mutta täällä yritetään olla jotenkin parempaa väkeä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kaksi kolme