Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi jotkut käyttävät hiivaleipäjauhoja kastikkeisiin?

Vierailija
07.03.2013 |

Miten se eroaa vehnäjauhoista?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
07.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="07.03.2013 klo 12:52"]

Miten se eroaa vehnäjauhoista?

[/quote]

Siis hiivaleipäjauhothan ON vehnäjauhoja, ne vaan ei ole täysin valkoisia vehnäjauhoja koska niissä viljan alkiot (mutta ei kuoria, kuten täysjyvässä) on jauhettu myös  mukaan jauhoon. 

 

Itse käytän hiivaleipäjauhoja koska niitä käytän muutenkin, esim. leivonnassa, ne on hyvä kompromissi maun ja terveellisyyden väliltä mulle jolle kuorineen jauhetut täysjyvät on liiankin terveellisen makuisia ;-) Hiivaleipäjauho vastaa koostumukseltaan lähinnä vanhojen aikojen kivillä jauhettua jauhoa - kivet kyllä poisti kuoret muttei alkiota - joten pitiäsi olla yhtä terveellistä kuin perinteisen leivän. 

 

Mutta yhtä lailla toimii kastikkeisiin tavallilset valkoiset tai hiivaleipäjauhot.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän neljä yksi