Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Harmaantunut jauheliha, voinko vielä syödä?

Vierailija
15.02.2019 |

Eli ostin naudan jauhelihaa eilen, viimeinen käyttöpäivä on tänään. Avasin pakkauksen eilen ja käytin osan, avatun paketin laitoin heti takaisin jääkaappiin. Nyt aloin tekemään ruokaa ja se jauheliha on ihan harmaata. Siis täysin muuttunut harmaaksi, ei pelkästään osa tai ainoastaan keskeltä. Haju on ihan normaali, en huomaa mitään eroa tuoreeseen jauhelihaan.

Voinko vielä käyttää vai onks tää pilalla?

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
15.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Harmaaksi se menee paistaessakin. 

Käytä pois.

Vierailija
2/11 |
15.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vielä yksi lisäkysymys: mistä mä nyt tiedän, milloin tää on kypsää? Väri ei tosiaan pannulla tästä mihinkään muutu...

T. Uusavuton AP :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
15.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos ei haise ja maistu kummalliselle, niin ei pitäisi olla mitään ongelmaa.

Vierailija
4/11 |
15.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole pilalla, värin muuttuminen johtuu siitä kun pääsee kosketuksiin ilman kanssa.

Vierailija
5/11 |
15.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pese se jauhiliha ensin kuuman veden alla.

Vierailija
6/11 |
15.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pese se jauhiliha ensin kuuman veden alla.

Aloin jo paistaa. Mut jos joskus tapahtuu sama, niin kokeilen tätä vinkkiä.

AP

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
15.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

0/5

Vierailija
8/11 |
15.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Työnnä se p*rseeseen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
15.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Heevetin hyvää se on vielä, ei tee mitään mitkään keleen botulismit. No joo, ehkä kakkendaakkeli saattaa pärähtää housuihin mutta ei ole vakavaa. Ne voi nakata pesukoneeseen ja lihat naamariin.

Vierailija
10/11 |
15.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Heevetin hyvää se on vielä, ei tee mitään mitkään keleen botulismit. No joo, ehkä kakkendaakkeli saattaa pärähtää housuihin mutta ei ole vakavaa. Ne voi nakata pesukoneeseen ja lihat naamariin.

Kyllä se on äärimmäisen epätodennäköistä, että jauhelihassa on botulismia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
15.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Okei, kiitos vastauksista. Ruoka valmista, hyvältä maistuu. Mukavaa perjantai-iltaa kaikille!

AP

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kolme yksi