Mitä kaikkea teette avokadosta?
Tarkoitan nyt ihan oikeaa tekemistä, eikä siivuina leivän päällä.
Avokadopasta oli aikamoinen pettymys kaiken sen hehkutuksen jälkeen.
Guacamolea on kanssa tullut tehtyä.
Kommentit (14)
Minä laitan sitä salaattiin, mutta yleensä käytän vain siivuina leivän päälle, koska on niin mieto maku, että jää kaiken muun alle.
En käytä sitä ollenkaan. En ole koskaan edes maistanut avokadoa. Sain tietää, että avokado kuluttaa kasvaessaan n. 227 l vettä, joten säästän vesivaroja.
Mielestäni avocado on vain parhaimmillaan siivutettuna ja suolalla maustettuna.Olen laittanut smoothien sekaan, mutta maku ei tullut esille. Guacamole on aina hyvää myös. Kylmä avocadokeitto myös hyvää. Tietyt maut kuten suola, chili,valkosipuli ja limen mehu sopii avocadoon aina.
Vierailija kirjoitti:
Mielestäni avocado on vain parhaimmillaan siivutettuna ja suolalla maustettuna.Olen laittanut smoothien sekaan, mutta maku ei tullut esille. Guacamole on aina hyvää myös. Kylmä avocadokeitto myös hyvää. Tietyt maut kuten suola, chili,valkosipuli ja limen mehu sopii avocadoon aina.
Jatkan vielä, että mozzarella sopii hyvin avocadon pariksi myös. Salaattiin tai leivän päälle. Kai avocadosta jälkiruokiakin tehdään? Itse pidän enemmän suolaisesta, niin en ole kokeillut.
Vierailija kirjoitti:
Tarkoitan nyt ihan oikeaa tekemistä, eikä siivuina leivän päällä.
Avokadopasta oli aikamoinen pettymys kaiken sen hehkutuksen jälkeen.
Guacamolea on kanssa tullut tehtyä.
Teen pastan halloumilla, avocadoa kirsikkatomaattia ja pinasipuli
Laitan salaattiin rucolan, fetajuuston ja kirsikkatomaattien kanssa. Tai teen jotain omaa sotkua jossa on jotain edellispäivän pastaa, avokadoa, aurinkokuivattua tomaattia, mozzarellaa tai jotain juustoa, pestoa ja mitä nyt kaapissa on.
Yleensä syön vaan ruisleivän päällä voin ja suolan kanssa.
Syöntikypsät ovat kyllä tajuttoman kalliita. Viimeksi maksoin yli euron kappaleelta.
Avokadosta voi tehdä vegaanista suklaatäytettä kakkuun! Mut laitan ite vaa leivälle ja salaattiin.
En mitään. Avokado on järkyttävän kallista ja kaiken lisäksi pahaa 😝
Herkku, jonka löysin muutama kuukausi sitten. Aloitin syöntikypsillä, nyt ostan raakoja pussillisen ja syön, kun ovat kypsiä. Syön lisukkena ruuan vierellä. Avokadopasta on suuri herkkuni. Guacamolea kokeilen, kun seuraavaksi ostan.
Bruschettojen päälle laitan avocado-valkosipulimössöä tai teen niitä perinteisiä täytettyjä avocadoja, joihin tukee tilliä, katkarapuja ja majoneesia tai syön sellaisenaan sitruunan ja mustapippurin kanssa. Salaattiin joskus myös siivutettuna. Sitä pastaa en ole testannut, vaikka sitä aikanaan kovasti hehkutettiin.
Moni laittaa suolaa avocadosiivujen päälle, itse käytän sokeria.
Lime, chili, valkosipuli, rucola... taidan ostaa ensi viikolla avocadon!
Katkaravut on kans hyvä yhdistelmä.
Ostan ainostaan syöntikypsiä, ja niitäkin vain isokokoisina, lajiketta jossa punertavanruskea kuori.
MehuA ja hilloa