Miten juot absintin
Kommentit (12)
Vierailija kirjoitti:
Kannattaa avata suu ja nielu ensin .. Sitten kevyt ranneliike.
Vapaan käden sormilla samalla puristus sieraimista, protokollan mukaan.
Minkäslaista viinaa se absintti oikein on?
Mä join kerran nopeasti, liikaa ja raakana. Se oli väärä tapa. Miten se pitäisi tehdä, sitä en tiedä.
Työnnän p e r s e e s e e n. Tulee kaaos.
Kaksi sormen leveyttä absinttia lasiin. ½-1 tl sokeria. Sekoitetaan. Sitten h-i-t-a-a-s-t-i jääkylmää vettä liritellen lasiin.
HUOMIO! En nyt todellakaan viittaa siihen jätteeseen mitä Suomen perusalkoissa absinttina myydään, vaan minimitasolla Pernodin absinttiin tai omaan suosikkiini The Jade Esprit Edouardiin, joka on ihanaa tavaraa.
Vedellä, sokeripalan läpi tiputeltuna. Tietenkin 😉
Raakana, seuraa millisekunnin makunautinto, jota seuraa oksennuksen pidättely.
Kannattaa avata suu ja nielu ensin .. Sitten kevyt ranneliike.