Saako Double Cream'ia mistään Suomessa?
Ei ole siis kuohukermaa, vaan paljon rasvaisempaa ja kiinteämpää, melkein voita.
Kommentit (29)
Eisaa. KaksPlussahan sen jo kertoi. Käytä kuohukermaa. Rasvaa noin 13% vähemmän (Kuohukerma 35%, Double Cream 48%)
Ei saa, ainakaan yleisesti.
Harmillisesti Suomessa vastaavaan rasvapitoisuuteen kermatuotteessa päästään vain smetanassa, joka hapatettuna on tyystin toinen tuote.
Ainakin Helsingissä on muutamakin pienempi putiikki, joka myy britti/jenkki/aussi -elintarvikkeita , suurella todennäköisyydellä niistä löytyisi. Ainakin itse olen yleensä etsimäni löytänyt, vaikkei nyt double creamista olekaan kokemusta.
Maakunnissa voisit kokeilla kysyä etnokaupoista tai jos ei jouluksi tarvitse ehtiä, niin paikallisen Citymarketin kauppiaalle jutteleminen yleensä auttaa eksoottistempien tarpeiden suhteen. Eli yleensä mielellään tilaavat, mutta toki sinun itsesi tulee varautua kustannuksiin .
Kiitos vastauksista. Joulukonvehteihin olisi ohjeen mukaan tarvinnut, suklaamassaan, jonka pitäisi kiinteänä pysyä niin että enpä tiedä usklataako millään korvaamaan, tulee jotain ihan muuta.
Vierailija kirjoitti:
Eisaa. KaksPlussahan sen jo kertoi. Käytä kuohukermaa. Rasvaa noin 13% vähemmän (Kuohukerma 35%, Double Cream 48%)
Noin virheellisesti kirjoitettuna saat kuulostamaan siltä, että kuohukerma olisi hyväkin korvike.
Tosiasiallisesti 35% ja 48% rasvapitoisuuksissa on lähes kolmanneksen (27% eli enemmän kuin tuplat mitä epähuomiossa menit väittämään.)
Ihan peruskoulutasoista matematiikkaa, mutta kerrankos sitä väsyneenä ajattelee virheellisesti.
Vierailija kirjoitti:
Kiitos vastauksista. Joulukonvehteihin olisi ohjeen mukaan tarvinnut, suklaamassaan, jonka pitäisi kiinteänä pysyä niin että enpä tiedä usklataako millään korvaamaan, tulee jotain ihan muuta.
Käytä sitä kuohukermaa, mutta lisää kaakaovoita. Ei tule maistumaan samalta kuin alkuperäisen reseptin mukaan , mutta rakenteen puolesta toimii ja kaakovoi sulaa ihanasti suussa.
Älä kuitenkaan tavallista voita käytä, ei rakenne pysy kasassa ilman jääkaappia.
Uskaltava kotikokki voisi ehkä kokeilla kookosrasvaa , ellei kookoksen maku kauhistuta?
Ei saa, itsekin kaipaisin, ja myös clotted creamia.
Rasvaisin oikea maitotuote mitä suomesta on lentävän lehmän ranskalainen ranskankerma, se on melkolailla keltaista, koska on niin rasvaista, ja tosiaan hapatettua, joten ei mitään double creamia.
Lainaan ketjua ja kysyn mitä on buttermilk?
Vierailija kirjoitti:
Lainaan ketjua ja kysyn mitä on buttermilk?
Piimää
Vierailija kirjoitti:
Lainaan ketjua ja kysyn mitä on buttermilk?
Kirnumaitoa.
Ei siis piimää, mitä ainakin omassa lapsuudessani kouluenglannissa opetettiin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lainaan ketjua ja kysyn mitä on buttermilk?
Piimää
No ei ole.
Missä päin tahansa anglosaksisissa maissa jos ylipäätään kaupasta löydät buttermilkiä, tuote on hapattamaton.
Jostakin saatat löytää sellaista kuin cultivated buttermilk, joka vastaa meikäläistä kirnupiimää, mutta ihan normi buttermilk on hyvin kaukana siitä piimästä mitä saat Salesta ostettua.
ÄLÄ siis korvaa reseptin buttermilkiä piimällä, pieleen menee ja isosti.
Vierailija kirjoitti:
Palmuöljyä pikku loraus, a'vot.
Just näin
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Palmuöljyä pikku loraus, a'vot.
Just näin
Niinpä
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Palmuöljyä pikku loraus, a'vot.
Just näin
aivan
Vierailija kirjoitti:
Loraus palmuöljyä sekaan.
Palmuöljy on kyllä hyvää.
Voisko double creamia osittain korvata paksuuden puolesta tuorejuustolla...?
Valion täyteläinen kuohukerma on tullut markkinoille aloituksen jälkeen. Vastaava tuote kuin double cream.
Käsittääkseni ei