Lue keskustelun säännöt.
Syötkö tähän vuodenaikaan siasta muut kuin kinkun
Kommentit (2)
Viikko sitten söin porsaan poskea, oli aika hyvää, suosittelen.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.
Kirjaudu sisäänViikko sitten söin porsaan poskea, oli aika hyvää, suosittelen.
Siasta kelpaa kaikki. Tähän aikaan vuodesta kaikki ne hitaasti hartaudella haudutettavat palaset; lapa, etuselkä, niska. Sika-nautajauheliha, possujauheliha jota yhdistän hirven kanssa. Kylkiviipaletta pekonin tapaan. Jouluna sitten sitä kinkkua, tänä vuonna pienehkö luomukinkku on etsinnässä. Ja luusta sitten hernesoppaa. Käytän myös kinkunrasvat ja liemen muussa ruuanlaitossa.