Vierailija
Poiminta

Mitä otsikoita saisimme lukea?

Sivut

Kommentit (974)

Maija Maitoparta

Toi emäntä taas ignoora mua. Lisään volyymia ja heittäydyn sen lehden päälle, jos nyt sais huomioo ja rapsutuksia. Miiauuu, kurrr, oon söpö, kato mua, kato mua, kato mua, RAPSUTA JO!.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Mikä on paras tekniikka herättää nukkuva palvelija aamulla? Suositko tassulla läpsimistä, naukumista, nakertelua vai jotain muuta?

Miten jotkut voivat nukkua pehmeässä pesässä, kun on yleisesti tiedossa, että kovemmalla alustalla saa paremmat päiväunet?

Millaiset ulkoiluvaljaat ovat muotia tänä syksynä? Ja ei kai kukaan enää ulkoile ilman valjaita - niin last season!

Vierailija

Miksi emäntäni pistää nenänsä joka asiaan?

Emäntä meni tänä aamuna ilman minua postilaatikolle lehteä hakemaan. Ei se ole hänen tehtävänsä, vaan isännän ja minun. Puraisin häntä kevyesti jalkaan. Huomenna kiskon isännän aikaisin sängystä hyökkäämällä hänen jalkojensa kimppuun peiton alle.

Vierailija

Päivä 459. Heräsin juuri 9 tunnin uniltani. Palvelijani eivät ole saapuneet takaisin vielä linnoitukseeni. Ruokakupissa vai kuivamuonaa, hyi, ja hiekkalaatikostakin löytyy vielä eiliset jätökset, voitteko kuvitella? Taidan rangaista tästä huonosta palvelusta kusemalla toisen palvelijan kenkään.

Vierailija

Olen raskaana, kuukit tulossa. Kiva hoitaa nää yksinään. Sikakolli jätti mut, tai mä jätin siis sen kun se käpälöi yhtä Mirri kissaa. Kissakelasta saan just sen verran latzia ja kissanhiekkaa, että pärjätään tulevaisuudessa jotenkin jatkossa.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat