Tulisiko hyvää jos kanafileet leivittäisi juustonaksumurskeella?
Kommentit (9)
Vierailija kirjoitti:
Hyi hitto.
Mikä siinä nyt niin pahaa on, suola ja juusto on hyvää.
Vierailija kirjoitti:
Ei se pysy rapeana.
Oletko kokeillut?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hyi hitto.
Mikä siinä nyt niin pahaa on, suola ja juusto on hyvää.
Juu ja kaikki muukin mitä niissä on?
Leivitä ennemmin murskatuilla nacho-sipseillä. Varsinkin chilinachoilla kuorrutetuista tulee tosi hyvää.
Vierailija kirjoitti:
https://www.kariniemen.fi/reseptit/resepti/chipotle-kanavartaat/
Tässä naksut lisätään vasta paistamisen jälkeen. Luulen että juustonaksu imee pannusta niin paljon rasvaa ettei sitä kannata paistaa. Lopputulos on todennäköisesti lötkö. Mutta kokeile ap pienellä palalla ja kerro miten kävi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hyi hitto.
Mikä siinä nyt niin pahaa on, suola ja juusto on hyvää.
Juu ja kaikki muukin mitä niissä on?
Pitää niitä paheitakin olla. :)
Hyi hitto.