Olipa tavallinen ruoka muunneltuna suosittu lasten keskuudessa
sekä omien että naapureiden.
Pika spagettia, tonnikalaa, ketsuppia, koskenlaskija sulatejuustoa joukkoon ja sekaisin. Helppoa ja hyvää!
Kommentit (26)
Taidatkin oikean ruuan laittaja olla qurmee kokki.Pyh.
Mikä se alkuperäinen ”resepti” oli josta tämä oli muunnos?
Kiva! Helppoa ja nopeaa, kaikki saavat vatsansa täyteen!
Vierailija kirjoitti:
Mikä se alkuperäinen ”resepti” oli josta tämä oli muunnos?
Annas kun veikkaan: ysärin opiskelijaklassikko tonnikalaa ja nuudeleita. Kypsennä nuudelit, heitä sekaan purkillinen tonnikalaa.
Vierailija kirjoitti:
Taidatkin oikean ruuan laittaja olla qurmee kokki.Pyh.
Gourmet. Ei qurmee.
Vierailija kirjoitti:
Hirveitä sotkuja ihmiset syö?? Meillä ei kyllä kelpaisi kenellekään, lapsetkin saavat hyvinlaitettua oikeaa ruokaa.
Minä en tulisi kehuskelemaan sillä, että yökötellään ruualle.
Joskus teen vastaavaa. Käytän kyllä tomaattimurskaa- ja sosetta, lisään runsaasti sipulia ja juustoraastetta (esim. punainen Emmental) saa laittaa halutessaan pyödässä sekaan.
Tuo on vähän "roisimpi" versio, koska ketsuppi ja tietysti sen takia sokerisempi, mutta miksei?
Vierailija kirjoitti:
Miksi pikaspaghettia?
Olisiko se nopeampaa valmistaa?
Vai olenko ihan väärillä jäljillä?
kertokaa te nirppanokat, miten laitatte lapsijoukolle kaksi kertaa päivässä sen "gurmee" = gourmet-aterian.
laitakaa reseptejä, kun kerran kaikki normiruoka on ihan hanurista.
t. 3 lapsen ruokkija
Vierailija kirjoitti:
kertokaa te nirppanokat, miten laitatte lapsijoukolle kaksi kertaa päivässä sen "gurmee" = gourmet-aterian.
laitakaa reseptejä, kun kerran kaikki normiruoka on ihan hanurista.
t. 3 lapsen ruokkija
Sun käsitykses normiruoasta on kyllä vähän erikoinen. Voihan sitä joskus syöttää jotain tuollaista, mutta ei tuo nyt mitään normiruokaa ole.
Aion tarjota tänään uusia perunoita ja lihapullia ja toisena jauhelihakeittoa. Huomenna lohipastaa. Sen pidemmälle en ole miettinyt.
Jokaisesta asiasta täällä saadaan riita aikaan, hävetkää!
Vierailija kirjoitti:
Jokaisesta asiasta täällä saadaan riita aikaan, hävetkää!
Tämä on eriävien mielipiteiden vaihtoa eikä riitelyä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
kertokaa te nirppanokat, miten laitatte lapsijoukolle kaksi kertaa päivässä sen "gurmee" = gourmet-aterian.
laitakaa reseptejä, kun kerran kaikki normiruoka on ihan hanurista.
t. 3 lapsen ruokkija
Sun käsitykses normiruoasta on kyllä vähän erikoinen. Voihan sitä joskus syöttää jotain tuollaista, mutta ei tuo nyt mitään normiruokaa ole.
Aion tarjota tänään uusia perunoita ja lihapullia ja toisena jauhelihakeittoa. Huomenna lohipastaa. Sen pidemmälle en ole miettinyt.
Noh... minä en syöttäisi samana päivänä kahdella aterialla punaista lihaa jälkikasvulle ja itsekin kokisin todella tylsänä.
Jos lounaana perunat ja lihapullat, niin päivällisenä voisi meillä olla vaikka kasviskeito tai kasvismunakas, leipää ja salaattia myös pöytään.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
kertokaa te nirppanokat, miten laitatte lapsijoukolle kaksi kertaa päivässä sen "gurmee" = gourmet-aterian.
laitakaa reseptejä, kun kerran kaikki normiruoka on ihan hanurista.
t. 3 lapsen ruokkija
Sun käsitykses normiruoasta on kyllä vähän erikoinen. Voihan sitä joskus syöttää jotain tuollaista, mutta ei tuo nyt mitään normiruokaa ole.
Aion tarjota tänään uusia perunoita ja lihapullia ja toisena jauhelihakeittoa. Huomenna lohipastaa. Sen pidemmälle en ole miettinyt.
Noh... minä en syöttäisi samana päivänä kahdella aterialla punaista lihaa jälkikasvulle ja itsekin kokisin todella tylsänä.
Jos lounaana perunat ja lihapullat, niin päivällisenä voisi meillä olla vaikka kasviskeito tai kasvismunakas, leipää ja salaattia myös pöytään.
No minä syötän, koska haluan käyttää sen koko jauhelihapaketin nyt pois.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
kertokaa te nirppanokat, miten laitatte lapsijoukolle kaksi kertaa päivässä sen "gurmee" = gourmet-aterian.
laitakaa reseptejä, kun kerran kaikki normiruoka on ihan hanurista.
t. 3 lapsen ruokkija
Sun käsitykses normiruoasta on kyllä vähän erikoinen. Voihan sitä joskus syöttää jotain tuollaista, mutta ei tuo nyt mitään normiruokaa ole.
Aion tarjota tänään uusia perunoita ja lihapullia ja toisena jauhelihakeittoa. Huomenna lohipastaa. Sen pidemmälle en ole miettinyt.
Suomalaisten perinneruokaa eli jauhelihaa 2krt päivässä, se on sitä normaalia ja hyvää, eikä mitään mössöä....
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
kertokaa te nirppanokat, miten laitatte lapsijoukolle kaksi kertaa päivässä sen "gurmee" = gourmet-aterian.
laitakaa reseptejä, kun kerran kaikki normiruoka on ihan hanurista.
t. 3 lapsen ruokkija
Sun käsitykses normiruoasta on kyllä vähän erikoinen. Voihan sitä joskus syöttää jotain tuollaista, mutta ei tuo nyt mitään normiruokaa ole.
Aion tarjota tänään uusia perunoita ja lihapullia ja toisena jauhelihakeittoa. Huomenna lohipastaa. Sen pidemmälle en ole miettinyt.
Suomalaisten perinneruokaa eli jauhelihaa 2krt päivässä, se on sitä normaalia ja hyvää, eikä mitään mössöä....
Pointti nyt siinä että en vaan sotke yhteen kaikkea mitä kaapista löytyy ja väitä sitä normiruoaksi. Ap:n ruoka vaikuttaa enemmänkin joltain mitä voisi syödä henkensä pitimiksi jos olisi pommisuojassa loukussa. Sitä paitsi lihapullat on ruotsalaisia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
kertokaa te nirppanokat, miten laitatte lapsijoukolle kaksi kertaa päivässä sen "gurmee" = gourmet-aterian.
laitakaa reseptejä, kun kerran kaikki normiruoka on ihan hanurista.
t. 3 lapsen ruokkija
Sun käsitykses normiruoasta on kyllä vähän erikoinen. Voihan sitä joskus syöttää jotain tuollaista, mutta ei tuo nyt mitään normiruokaa ole.
Aion tarjota tänään uusia perunoita ja lihapullia ja toisena jauhelihakeittoa. Huomenna lohipastaa. Sen pidemmälle en ole miettinyt.
Noh... minä en syöttäisi samana päivänä kahdella aterialla punaista lihaa jälkikasvulle ja itsekin kokisin todella tylsänä.
Jos lounaana perunat ja lihapullat, niin päivällisenä voisi meillä olla vaikka kasviskeito tai kasvismunakas, leipää ja salaattia myös pöytään.
Meillä on usein punaista lihaa kahdella aterialla saman päivän aikana. Ei ole tylsää ollenkaan. Kasviksia kaikilla aterioilla, leipä on varattu vain aamiaiselle.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksi pikaspaghettia?
Olisiko se nopeampaa valmistaa?
Vai olenko ihan väärillä jäljillä?
Pitää olla tosi kiire, jos ei ehdi tavallista spaghettia keittää. Pikaspaghetti on koostumukselta ja maultaan selkeästi surkeampaa kuin "tavallinen" pasta. Mutta kukin tavallaan. Mun ei onneksi tarvitse pikapastaa ostaa.
Meillä jäisi syömättä. Lapset ei pidä ruuasta, joka näyttää oksennukselta.
Vastaavat ruoka-aineet tekisivät kyllä kauppansa, jos pasta olisi omassa kulhossaa, tonnikala omassaan, samoin juusto jne.
Mistä ap on keksinyt, että lapset eivät syö samanlaista ruokaa kuin aikuiset?
Hirveitä sotkuja ihmiset syö?? Meillä ei kyllä kelpaisi kenellekään, lapsetkin saavat hyvinlaitettua oikeaa ruokaa.