Mitä muita säilykekaloja syötte kuin tonnikalaa?
Kommentit (15)
Silli ja sardiini, kilohaili joskus. Ne ruodottomat lohisäilykkeetkään eivät ole kamalia, mutta aika kalliita.
Surströmming on herkkua. Purkin kun avaa niin vähän aikaa haisee kakalle, mutta kun silakkafileet huuhtelee niin erittäin herkullista kastikkeissa, salaateissa ja leivän päällä.
Vierailija kirjoitti:
Surströmming on herkkua. Purkin kun avaa niin vähän aikaa haisee kakalle, mutta kun silakkafileet huuhtelee niin erittäin herkullista kastikkeissa, salaateissa ja leivän päällä.
Vieläkö sitä paskaa oikeesti valmistetaan ja joku hullu sitä ostaa? En voi käsittää paskanhajuisia ja makuisia ruokia tai ihmisiä jotka niitä "nauttivat". Yök.
Anjoviksesta kananmunaleipiä, janssonfileestä kuisausta. Ja sillit
Lidlin savukalasäilykkeestä saa hyvää täytemössöä voileipäkakkuun.
huoranpastaan tulee anjovista
Sinkkumies
Emme osta emmekä syö purkkikalaa. Tonnikalankin toimittaa kauppias pakastettuina pihveinä suoraan kotiin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Surströmming on herkkua. Purkin kun avaa niin vähän aikaa haisee kakalle, mutta kun silakkafileet huuhtelee niin erittäin herkullista kastikkeissa, salaateissa ja leivän päällä.
Vieläkö sitä paskaa oikeesti valmistetaan ja joku hullu sitä ostaa? En voi käsittää paskanhajuisia ja makuisia ruokia tai ihmisiä jotka niitä "nauttivat". Yök.
Se päivä kun minun uloste haisee surströmmingille niin ryntään heti lääkäriin.
Vierailija kirjoitti:
Emme osta emmekä syö purkkikalaa. Tonnikalankin toimittaa kauppias pakastettuina pihveinä suoraan kotiin.
Eihän purkissa ole tonnikalaa vaan boniittia.
Kilohaililla tulee joskus herkuteltua, kerran ostin särkeä joka oli todella positiivinen yllätys. Ajoittain sardiineja.
Yleensä purkkikala tulee syötyä tumman leivän päällä. Nämä kalasäilykkeet ovat ainoa säilykkeet joihin suhtaudun herkkuna.
Sardiinia, makrillia ja särkeä, kaikki tomaattikastikkeessa.
Ne lohisäilykkeet on kamalia, kilohaili on liian rasvaista.