mitä hyvää porsaan hunajamarin. kinkkusuikaleista?
Kommentit (3)
tai siis niin minä ainakin luulen, mutta on kuitenkin lihasuikaleita ei kinkkusuikaleita =o)
eli paista lihat wokkipannussa tms.
nosta ne hetkeksi sivun ja paista pannulla kasviksia( mikä vaan valmis pakastesekoitus oman maun mukaan) lisää soijaa tai esim
kikkoman teryaki tai sukyaki kastiketta(semoinen soijapullojen vierestä kaupassa löytyvä pullo)
sitten lisää kypsät nuudelit ja lihat ja eikun syömään;)
jos tykkää voi tehdä eksoottisempaa/vaihtelua lisäämällä kookoskermaa tai jos tykkää makeahkosta, voi lisätä kasvisten joukkoon säilykeananasta ja sen liemen ja suurustaa sen jauhoilla..sopii possunmakuun kuulemma.
samoin erilaisilla kasviksilla saa tosi paljon vaihtelua
eli siis anteeksi tyhmyyteni, mutta onko nuo lihaa suikaleina, vai kinkkua?
En itse syö, joten nimitykset on ihan hepreaa;) Mutta kokkaan kyllä isännälle, ja siis helpottaa reseptin antoa, jos tiedän mitä tarkoitat.
Kun itse en ole törmännyt marinoituihin kinkkusuikaleisiin...niin jos semmoisia on, oppiipahan uutta taas!