Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Tässä kaksi coleslaw reseptiä:
21.06.2018 |
http://www.lily.fi/blogit/hyvaa-ruokaa/valimaen-coleslaw
ja toinen raparperi:
https://www.kodinkuvalehti.fi/reseptit/grillaus-lisukkeet-salaatit/rapa…
Hävettää ajatella etten tiennyt joku aika sitten näistä mitään. Nämä sopii kuin nenä päähän kun säilön kaikkea etikkasokeriliemeen ja niitä liemiä voi hyödyntää näissä.
Kommentit (4)
Miksi noita ei voi sanoa vaan kaaliraasteeksi? 😁
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kun ne vi ttu ei ole kaaliraasteita.
Säilöin selleriä etikkasokeriliemeen vuosi sitten. Kuumensin jääneen liemen ja saa kaalit muhia siinä aamuun. Varsinkin kun on kuivaa talvikaalia niin mehevöityvät vähän. Vielä kun jaksaisi tehdä majoneesiin vielä tänään.
ap.
Alue: Aihe vapaa
Siinä on hieno nimi kaaliraasteelle.