Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mistä tunnistat hyvän kokin?

Vierailija
11.06.2018 |

?

Kommentit (20)

Vierailija
1/20 |
11.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruoasta.

Vierailija
2/20 |
11.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siitä että ei saa ruuasta strepto-pneumokokkeja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/20 |
11.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tomaatista on leikattu kantaosa pois.

Vierailija
4/20 |
11.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tomaatista on leikattu kantaosa pois.

Kiitos! :)

Edes yksi ajattelee samoin kuin mä ja siksi jatkan kantojen poisottoa. Itse inhoan sitä puutikkua tomaateissa, joten pienellä lovella sen saa näppärästi pois. Duunikaverit nauraa mulle, kun räpellän tuommoisia tarpeettomia. "eihän sitä kukaan edes huomaa.."

Kokki vaan ei ap.

Vierailija
5/20 |
11.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Määki leikkaan sen kannan aina pois. Mut en oo kokki kylläkää. Iha perus amatööri 😸

Vierailija
6/20 |
11.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Tomaatista on leikattu kantaosa pois.

Kiitos! :)

Edes yksi ajattelee samoin kuin mä ja siksi jatkan kantojen poisottoa. Itse inhoan sitä puutikkua tomaateissa, joten pienellä lovella sen saa näppärästi pois. Duunikaverit nauraa mulle, kun räpellän tuommoisia tarpeettomia. "eihän sitä kukaan edes huomaa.."

Kokki vaan ei ap.

Olin kakarana kaupassa töissä ja muistan, että hevi-vastaava aina toitotti, että kaikki myrkyt kerääntyy tuohon kantaosaan. Ja aina olen ne poistanut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/20 |
11.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käyttää reseptejä vain inspiraation lähteenä. Ei mittaa mitään aineita tarkasti, vaan kokkaa maistellen ja intuitiivisesti. 

Vierailija
8/20 |
11.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvän kokin voi tunnistaa mm. siitä, että maku saadaan aikaan ruoan omalla maulla ja sitä korostavilla mausteilla, ei pelkästään ja aina kermalla, juustolla ja voilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/20 |
11.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Tomaatista on leikattu kantaosa pois.

Kiitos! :)

Edes yksi ajattelee samoin kuin mä ja siksi jatkan kantojen poisottoa. Itse inhoan sitä puutikkua tomaateissa, joten pienellä lovella sen saa näppärästi pois. Duunikaverit nauraa mulle, kun räpellän tuommoisia tarpeettomia. "eihän sitä kukaan edes huomaa.."

Kokki vaan ei ap.

Olin kakarana kaupassa töissä ja muistan, että hevi-vastaava aina toitotti, että kaikki myrkyt kerääntyy tuohon kantaosaan. Ja aina olen ne poistanut.

Tämä on ihan höpöjuttu, sillä kyllä se koko tomaatti on "myrkyllinen", jos kantakin on. Itse kuitenkin poistan aina kannan, koska se voi joskus olla hyvinkin puiseva, eikä mikään miellyttävä pureskeltava.

Vierailija
10/20 |
11.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Isosta masusta 😁

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/20 |
11.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maustettu eka kun on alettu paistamaan ja paistamisen jälkeen vielä uusi maustaminen!

Vierailija
12/20 |
11.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voin amatöörikokkina antaa vinkin kaikille; kannattaa maustaa jokainen osa erikseen! Se tuo eri ainesosien maut esiin. Sanotaan vaikka pasta bolognese, on tosi tärkeää suolata kunnolla se pastan keitinvesi! Muuten soossimaistuu mutta pasta on vain lisuke taustalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/20 |
11.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Peilistä.

Sinkkumies

Vierailija
14/20 |
11.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

tatskoista

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/20 |
11.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pihvin paistamisesta, pannu kuumaksi, suola ja pippuri sekaan, öljy pannuun ja pihvi huoneenlämpöisenä pannulle. Minuutti pari paistoa per puoli, sitten nyrkillinen voita sekaan, niin ei kärtsätä voita.

Vierailija
16/20 |
11.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvä kokki tunnetaan kastikkesta.

Vierailija
17/20 |
11.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

-Hattu päässä

-Tomaatin kannat poistettu

-Hedelmät pesty, varsinkin sitruksista jää helposti myrkytetty maku hedelmään, jos ei ole pesty.

-Salaatit on myös kuivattu

-Ruoka on hyvää

-Munassa ei saa olla surunauhaa

-Pasta on al dente.

-Pekoni on rapeaa

-Suolaa on sopivasti

Jos joku näistä on pielessä niin oivoi.

Vierailija
18/20 |
11.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Hyvä kokki tunnetaan kastikkesta.

Paitsi, että nykypäivänä kastikeluita saa metsästää kuin arvokkaampiakin lihoja olisi etsimässä.

Sinkkumies

Vierailija
19/20 |
11.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pihvin paistamisesta, pannu kuumaksi, suola ja pippuri sekaan, öljy pannuun ja pihvi huoneenlämpöisenä pannulle. Minuutti pari paistoa per puoli, sitten nyrkillinen voita sekaan, niin ei kärtsätä voita.

Nimenomaan ei huoneenlämpöisenä. Haluan, että jää keskeltä vähän raa-aksi.

Mitä kylmempi pihvi on keskeltä, niin sen helpommin tämä onnistuu.

Sinkkumies

Vierailija
20/20 |
11.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siitä, ettei se puhu turun murretta.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi neljä kuusi