Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

En aio koskaan mennä naimisiin, haluaisin kuitenkin oman "päivän prinsessana". Valmistun ja täytän pyöreitä lähekkäin ja voisin yhdistää nämä samaan juhlaan. Haluaisin siis ns häiden tyyliset juhlat ilman häitä. Miltä kuulostaa?

  • ylös 0
  • alas 8

Kommentit (7)

Vierailija

No mitä muuta ne häiden tyyliset juhlat tarkoittavat kuin että saat sen kaason? 

Pidän ideaa kyllä suoraan sanoen jokseenkin naurettavana, anteeksi vain. Synttärit voi toki järjestää niin hulppeana kuin vain persuus kestää, mutta... Eikö niitä voisi ajatella vain synttäreinä eikä sotkea mitään hääajattelua tähän.. 

  • ylös 10
  • alas 0
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kasva aikuiseksi. Tosin tarkemmin mietittynä nekin, joille häät on syy saada prinsessapäivä voisivat kasvaa aikuisiksi.

Vierailija

No, tuota. Saathan sinä järkätä sellaiset juhlat mitä haluat. Kutsutut saavat sitten päättää, haluavatko osallistua tuollaiseen. Minä voisin osallistua, jos tuntisin sinut, pitäisin sinusta ja haluaisin juhlia. Joillekin taas voi olla liikaa sellainen ajatus, että ihminen hulluttelee ja pitää hauskaa. Ehkä jopa tuntuisi epikseltä että itse on joutunut avioliittoon, että sai sen päivänsä prinsessana. Meitä on niin monenlaisia...

Vierailija

Kuulostaa ihan kivalta, tottakai voit juhlia samaan aikaan synttäreitä ja valmistumista.

Kaaso on morsiamen apuna häissä ja järjestelyissä, eli sellaista et tarvitse, mutta toki voit kysyä jos jollain läheisellä ystävällä olisi aikaa muuten autella juhlajärjestelyissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla