Aagh. Pilaankohan possun ulkofileen uunissa?
Kuullotin siis eka paprikan ja valkosipulin pannulla, sitten siivutin siitä filepötkylästä paloja ja ruskitin ne vaan nopeesti. Laitoin ne vuokaan, sitten laitoin sinne sipulirenkaita ja pekonia. Ja ajatuksissani otin väärän kermapurkin!:( Kerkesin kaataa sinne semmosen Kolme sipulia-ruokakerman.. :( Luulin että on ihan peruskermaa... Maistuukohan nyt sit pelkkä sipuli. Itse filee on valmiiksi maustettu jollain kermapippurimarinadilla tms.
Tiedän että köyhän eväitä nuo edulliset valmiiksi maustetut possun ulkofileet, mutta satuinpa nyt sellaisen ostamaan.. 😢
Kommentit (9)
Ihan hyvältähän tuo ruokasi kuulostaa. Muista vaan, ettet pidä liian kauaa uunissa, sillä ulkofilee kuivuu nopeasti. Hyvä, että laitoit pekonia tuomaan rasvaa lihaan.
Netin ohjeista luin että tunnin pitäisi olla 200 asteessa. Onkohan siis likaa, ehtiikö kypsyä vähemmässäkin ajassa?- Ap
Ulkofile on kypsä ja parhaimmillaan lihan sisälämpötilan ollessa 71 astetta. Itse teen ulkofileen uunissa kokonaisena ja silloin lämpötilan mittaaminen onnistuu. Koita, jos saat mittarin ujutettua useamman pihvin lävitse, niin voisit seurata kypsymistä.
Tuskin tuntia tarvitsee olla, jos paistoit ne ensin pannulla.Kolme varttia riittänee. Leikkaa yksi pihvi paksuimmasta kohdasta ja katso väri, jos ei enää punainen, on se silloin kypsä.
Ei ole kyllä punainen, vaan sellaine tosi vaalea sisältä. Aika helposti sai leikattua.. On siis nyt ollut uunissa n.50 min. - Ap
Tunti 200 adteessa?! Luitko oikein sen ajan? Kuulostaa todella pitkältä ajalta tuossa lämpötilassa.
Tulee varmaan ihan hyvää.