Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Apuja! Vatkautuuko kerma jos se on päässyt kiehahtamaan?

Vierailija
01.04.2018 |

Suklaakermaa tekemässä kakun päälle ja kerma unohtui liian pitkäksi aikaa mikroon...

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
01.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokeile äläkä kysy.

Vierailija
2/7 |
01.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei välttämättä vatkaannu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
01.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tiedä mitä teet mikrolla mutta olen kinuskikissan ohjeella tehnyt lakritsikuorrutetta nimenomaan niin että kerma kiehautetaan levyllä ja pienellä lämmöllä keittäen sekaan sulatetaan Hopeatoffeeta. Kun ne ovat sulaneet, laitetaan kattila jääkaappiin ja seuraavana päivänä vaahdotetaan vispilällä. Tämä toimii ainakin vaikka kerma on kiehunut.

Vierailija
4/7 |
01.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei lämpöisenä.

Vierailija
5/7 |
01.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiehahtaminen ei haittaa mitään. Jäähdytät vaan kunnolla seoksen, niin se kyllä vaahtoutuu :)

Vierailija
6/7 |
01.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikset kokeile??

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
01.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kokeile äläkä kysy.

Ja heittäisin mahdollisesti kaikki ainekset hukkaan? Ei kiitos.