Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ostin lörtsyn. Hyi helvetti, kuka näitä oikein syö?

Vierailija
09.03.2018 |

Palmuöljyssä lilluva limainen pulla, hyi hele. Roskiin meni puolet.

Kommentit (30)

Vierailija
1/30 |
09.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Puolet kuitenkin söit.

Vierailija
2/30 |
09.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyi hele kuulostaa runolliselta. Eipä ne kaupan lörtsyt mistään kotoisin  olekaan. En tosin muista koska olisin aitoakaan syönyt. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/30 |
09.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nehän on oikeen hyviä. Mun suurta herkkua omena täytteellä.

Vierailija
4/30 |
09.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mustikkalörtsy on nannaa <3

Vierailija
5/30 |
09.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne jollain hillolla täytetyt ei toimi yhtään. Jauhen liha ihan ok, mutta se onkin jo lihapiirakka enemmän kuin lörtsy.

Vierailija
6/30 |
09.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko sen kirjakielinen nimi löndömi?  Vrt. kortsu - kondomi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/30 |
09.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lörtsy on savolainen ruoka, alun perin niitä siis lienevät syöneet savolaiset. Kertoo tarpeeksi minulle.

Vierailija
8/30 |
09.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ei niissä aluperäisissä kyllä mitään palmuöljyä ole.. Kaupan valmiita en ole maistanutkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/30 |
09.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Possumunkki omenahillolla on sata kertaa parempi kuin lörtsy omenatäytteellä.

Mikä se makeatäytteisen lörtsyn funktio oikein on? Huono munkki ilman sokeripintaa?

Se suolainen lörtsy vielä joten kuten menettelee hieman ankeana ja littanana lihapiirakkana.

Vierailija
10/30 |
09.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihatäytteellä nam.

Halki vaan ja kebabia vielä kaveriksi, nam, nam!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/30 |
09.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Lihatäytteellä nam.

Halki vaan ja kebabia vielä kaveriksi, nam, nam!

Lörtsyä ei voi halkaista, on niin ohut.

Lihapiirakan sensijaan voi.

Vierailija
12/30 |
09.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lörtsy on englanniksi lurzy?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/30 |
09.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lörtsyn pitää olla aivan tuore. Omenalörtsy on paras. Kyllä se maistuu. Mutta jos on ehtinyt seistä ja on vain sellainen rasvaisen märkä, ei ole yhtään hyvä.

Vierailija
14/30 |
09.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mistä lörtsyjä edes saa tähän aikaan vuodesta? Savonlinnastako?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/30 |
09.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mistä lörtsyjä edes saa tähän aikaan vuodesta? Savonlinnastako?

Sieltä ainakin ja voi niitä olla muuallakin Suomessa.

Jotkut Prismat ja City-marketit myyvät ainakin.

Vierailija
16/30 |
09.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Lihatäytteellä nam.

Halki vaan ja kebabia vielä kaveriksi, nam, nam!

Lörtsyä ei voi halkaista, on niin ohut.

Lihapiirakan sensijaan voi.

Aito savolainen perseily lörtsy on siis atomin paksuinen.

Vierailija
17/30 |
09.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sanohan tuo Savonlinnan torilla niin suat turpoo!

Vierailija
18/30 |
09.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Savolaisuus on synnynnäinen neurologinen vamma.

Vierailija
19/30 |
09.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Omenalörtsy lämpimänä ja hiukan suolaa päälle. Nam!

Vierailija
20/30 |
09.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

No eineslörtsy olikin varmasti ihan kamala. Lörtsy (kuten niin moni muukin ruoka) on hyvää vain tuoreena ja lämpimänä.