Valmistatko porsaan kasslerista ruokaa?
Olisiko herkullisia ohjeita, muita kuin nyhtöpossu?
Huomasin, että olisi edullista ja budjettiruoat olisi välillä tarpeen, Prisman lihatiskillä 7,95/kg.
Kommentit (6)
Laita paljon mausteita mielesi mukaan (esim. Paprikajauhetta, suolaa, mustapippuria, chiliä yms). Reilusti siis hierot pintaan. Rypistä leivinpaperi ja kastele se. Kääri liha ensiksi leivinpaperiin ja sitten tiukasti folioon. 200 astetta uuniin ja neljäksi tunniksi sinne. Jälkilämmössä vielä tunti. Rosvopaisti on valmis.
Vierailija kirjoitti:
Laita paljon mausteita mielesi mukaan (esim. Paprikajauhetta, suolaa, mustapippuria, chiliä yms). Reilusti siis hierot pintaan. Rypistä leivinpaperi ja kastele se. Kääri liha ensiksi leivinpaperiin ja sitten tiukasti folioon. 200 astetta uuniin ja neljäksi tunniksi sinne. Jälkilämmössä vielä tunti. Rosvopaisti on valmis.
Kuulostaa hyvältä. Täytyykin joskus testata.
Meinasin ehdottaa nyhtöpossua, mutta sinähän et halunnut sellaista.
Tee uunilihaa; suolaa ja pippuria pintaan, juureslohkoja ja sipulia lohkoina vuokaan lihan seuraksi. Uunissa kunnes on mureaa, mutta ei ihan nyhtöpossumaisen kypsää.
Leikkaa viipaleiksi ja paista pihveinä. Tai paloittele, ruskista palat, sekaan juureslohkoja ja nestettä ja uuniin muhimaan. Maukas uunipata, keität perunoita tai riisiä lisäksi.
Saa halvemmallakin kuin 7,99 kilo.
Kassler on possun niskaa, ei se muutu muuksi jos se saa aristokraattisen nimen, niska on niskaa.
Onko tuo halpa kilohinta? Mielenkiintoista.