Tyylikki

Miksi presidentin kanslian sivuilla tiedotetaan, että lapsi on syntynyt, jos se kerran on yksityisasia.
Eikö riitä, että se on tiedossa. Jo oli ollut kiire lisätä se myös perhesuhteisiin: naimisissa vuodesta Jenni Haukion kanssa, heillä yhteinen poikavauva s. 2018. Tosi tärkeä uutinen tuntuu heille olevan, kun se on jo sivuillekin laitettu. Presidentti myhäilee samalla kun sanoo, että lapsi on kuka tahansa lapsi, mutta on itsekin toista mieltä. Kyllä sitä parempana pidetään. Niinistö taitaa olla vallankäytön ammattilainen. Uskon, että kaikki on oikein etukäteen suunniteltu. No omapa on asiansa, mutta on vaikee, kun pitäisi olla kiinnostunut heidän jälkikasvustaan ja sitten toisaalta ei saisi olla kiinnostunut.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Tyylikki

No ei se sitä ole. Ihan hyvä kun syntyi, mutta pitääkö asiaa sitten imoitella presidentin kanslian sivuilla, jos asia on heidän mielestään yksityinen perhetapahtuma.

Päättäisivät, mitä haluavat. Kyllä Niinistö luultavasti myhäilee, kun lapsi syntyi, vaikka samalla on olevinaan ärtynyt, kun lapsesta puhutaan. Ajatelkaa, jos kukaan ei huomaisi asiaa, miten suu silloin menisi?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Taula

Niin luultavasti kumpikin pressa ja vaimonsa nauttivat tilanteesta. Ei Niinistö olisi muuten ryhtynyt pressaksi ellei olisi hinkua päästä julkisuuteen. Onhän muutenkin lähes aina toiminut julkisissa viroissa. Uskon myös, että Haukiokin tiesi, mihin ryhtyi. Ehkä kuitenkin haluavatkin, että heidän lapsensa nähdään, mutta

ovat oleviaan, etteivät oikein tykkää..... turhaa vaatimattomuutta.... kun kerran kaunistaa...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla