Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi unelmatortun taikinalevystä tulee joskus kova ja kuivan tuntuinen?

Vierailija
07.02.2018 |

Teen aina samalla ohjeella. Yleensä unelmatortusta tulee pehmeä ja todella hyvä. Joskus, harvoin, siitä tulee kova. Kun käännän sitä rullalle, se jo halkeilee ja on reunoista kova ja kuivan oloinen. Samalla ohjeella ja täysin samalla tavoin huolellisesti valmistettuna. Voisiko syy olla kananmunissa? Tällä kertaa tortusta tuli taas kova pitkästä aikaa, ja huomasin leipoessani, että kananmunien (käytän aina luomumunia) rakenne oli "tiukempi". Rikkoessani munia kulhoon sisältö valahti yhtenä klimppinä nopeasti kuoresta. Yleensä sisältö on vähän löysempi. Kananmunat olivat tuoreita kennon päiväyksen mukaan.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kuusi kuusi