Millä reseptillä saisi samanlaisia kuin Lidlin kaurasydämet?
Olen yrittänyt tehdä kaurahiutaleista ja kaurajauhoista. Mutta koostumus on aina ihan erilainen. En saa niihin edes samanlaista väriä, enkä rapeaa kuorta. Noi mun tekemät on vaan sellaista jähmettynyttä kaurapuuroa.
Kommentit (4)
LUOMU KAURALEIPÄ. Ainesosat: täysjyväkaura* 58 % (jauho, litiste, hiutale, lese), vesi, siirappi*, hiiva, psylliumkuitu*, suola (suola, jodi). *luonnonmukaisesti tuotettu. Kauraa 100 % viljaraaka-aineesta. Saattaa sisältää pieniä määriä vehnää, ruista, seesaminsiementä ja maitoa. Käsitelty samoilla välineillä kuin tuotteita, jotka sisältävät kananmunaa, sinappia, soijaa, selleriä ja pähkinää. Valmistettu Suomessa.
Ravintoarvo/Näringsvärde Ø/100 g: Energiaa/Energi 996 kJ/236 kcal; Rasvaa/Fett 4,5 g, josta tyydyttynyttä rasvaa/varav mättat fett 0,8 g; Hiilihydraatteja/Kolhydrat 38,8 g, joista sokereita/varav sockerarter 3,1 g; Ravintokuitua/Fiber 4,9 g; Proteiinia/ Protein 7,7 g; Suolaa/Salt 1,09 g.
Miten noissa voi olla energiaa noin kauheasti?
Ei resepti ole olennainen vaan teko-tapa . Et saa samalaisia koska lämpotilat, kuumentamiset ja jäähdyttämiset, eivät sinulla tapahdu samalla aikataululla. Koostumukseen vaikuttaa moni muu asia kuin sisällysluettelo.
Tuo on kyllä hyvää leipää, mutta sisältää harmillisen paljon suolaa! :<
Lue, mitä aineita ne sisältää ja tee sitten niistä aineista.