Vierailija

Työnantajat alkoi ahneiksi. Mä otan lopputilin.

  • ylös 3
  • alas 1

Kommentit (5)

Fader vår

Saisi luvankin olla pysyvä juttu tai tuli tuhlattua satoja tonneja täysin turhaan työajanseurantaan.
Duuni siis aina ollu ilman kiinteitä työaikoja mutta kiky vaati että piti olla ne ylimääräiset pari minsaa joten piti hankkia täysin turha työajanseurantaohjelma.
Jos tämä täysin urha hankinta joutuisikin roskiin vuoden jälkeen niin vituttisi :p

Vierailija

Hyvä. Miehen asenne. Irtisanot itsesi kuin mies ja hyppäät pois ressukoiden pyörittämästä oravanpyörästä. Sinusta tulee kansalainen, etkä enää ole pelkkä vähä-älyinen kuluttaja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Jaaha, kikyt taas tänä vuonna vaikka piti olla kertaluonteinen juttu

Työnantajat alkoi ahneiksi. Mä otan lopputilin.

Jep, piti olla nimenomaan KERTALUONTOINEN juttu, joka olisi mahdollistanut vastaavien toimien toteuttamisen myös pääomien puolella.

Mutta nyt Sipilä mokaa asian, jos jättää vastaavien toimien tekemisen tekemättä myös osakkeenomistajien ymv. kohdalla.

KiKy TOIMII, mutta se toimii ainoastaan jos ne toimet tehdään "kustannusneutraalisti", eli se tarkoittaa jokseenkin sitä että kun palkkoja alennetaan, samassa yhteydessä tai hyvin lähelle samaan aikaan alennetaan vastaavasti myös erilaisia asumisen ja elämisen kustannuksia, jolloin LOPPUTULOS on se että palkanalennus ei vahingoittanutkaan työn tekemisen kannattavuutta ihan niin paljon, ja samaan aikaan tilanne kilpailukyvyn osalta kuitenkin paranee.

Mutta, kun Sipilä ja Kokoomuskaverit alkaa vedättämään oikeistoajatteluillaan, sittenhän nämä kustannusneutraaliudet yms. jätetään hoitamatta, ja aletaankin pumppaamaan vain omaisuutta osakkeenomistajille.

Ja näin on ainekset riitaan Suomessa valmiit, työn kysyntä ei kasva eikä mikään muukaan, aiheutettiin ainostaan täysin tarpeeton tulonsiirto ilman että kysyntä ja investoinnit kasvaisivat.

Se käy Suomelle ja sen kansalle aika kalliiksi tuo oikeistoajattelu, se on kallista hommaa ylläpitää jatkuvasti osakkeenomistajille mukavat tulot, kun valtion hallinnon tärkein osake on kuitenkin kansalaisten oma työ ja sen kannattavuus.

Vierailija

Oikeistoajattelu pitää kyllä tehokkaasti huolen siitä, että Suomi on ollut ja on pääomaköyhä maa, ja tulee sellaiseksi jäämään.

Pääomat ja verottaja suorastaan kilpailevat keskenään siitä, kumpi pääsee ekana tuhoamaan suomalaisten työn kysynnän ja kannattavuuden, vaikka suunta pitäisi olla ihan täysin päinvastainen.

Vierailija

Antaako tämä kansa luvan Sipilälle tosiaankin talloa meidät ihan maanrakoon? Tämä on jo todella noloa

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla