Vierailija

Kokemuksia?

Onko pilates parempi kuin aikuisbaletti alaselän ja jalkojen kannalta? Onko pilates enemmän jumppaa aikuisbaletin kannalta? Onko aikuisbaletti enemmän satujumppaa tai satubalettia?

  • ylös 3
  • alas 0

Kommentit (7)

Vierailija

Aikuisbaletti on ihan raakaa balettitreeniä oman edistymisesi mukaan. Varpaille pääset kun tekniikka on kunnossa. Kannattaa ilmoittautua myös teknikkatunneille heti kun pystyt.

Jos sinulla on kremppoja niin en suosittele balettia. Baletti vain hajottaa sinua lisää.

Pilates sopii vaikka puolikuolleelle, sen ideahan on, että treeni sopii toipilaille. Sitten vaan siinäkin vaikeutta lisätään kun tekniikka ja voima on kunnossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Pilates on parempi. Baletissa ollaan koko ajan varpaillaan.

No ei todella olla jos on asiansa tunteva opettaja. Alkeistunneilla lähdetään perusharjoitteista ja käydään pääasiassa päkiöillä tankoharjoitusten aikana. Etenkin jos ei ole aiempaa tanssitaustaa niin keskilattialla ei pysy tasapaino missään varvasharjoituksissa, saati että varpaat kestäisivät. Ei harjoitustossutkaan ole kovat vaan niissä on lituskapehmikkeet. Kovakärkisistä voi haaveilla sitten kun aika on ja opettaja katsoo, että jalkasi + nilkkasi ovat harjaantuneet kestääksen sen.

Vierailija

Pilatesta, jos haet apua vaivoihin. Baletti on tietysti tanssillesempaa ja siinä voi enemmän ilmaista itseään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla