Havahduin epäilykseen, onko kiinalainen vihreä tee..
Siksi kitkerän makuista koska se lannoitetaan ihmisulosteilla (niinkuin kaikki Kiinasta tullut ravinto)?
Kommentit (6)
Vihreän teen kitkeryys johtuu todennäköisesti siitä että et osaa keittää sitä oikein.
Vihreää teetä kannattaa juoda maltillisesti, sillä se voi aiheuttaa hallusinaatioita.
Se on kitkerää, jos käytät liian kuumaa vettä. Saa olla max. 70-asteista.
Ystäväni on kotoisin teestään tunnetusta kaupungista Kiinasta. Eivät he ainakaan niitä teepensaita lannoita ihmisulosteilla...mutta varmaan ne halvimmat teelaadut voivat olla miten vain valmistettuja jos teetä ollenkaan:/
Vierailija kirjoitti:
Vihreän teen kitkeryys johtuu todennäköisesti siitä että et osaa keittää sitä oikein.
:'(((
Sitä lannoitetaan (myös) kaloilla, siksi se haisee joskus kalalle.