Missä lihassa on mielestäsi paras mehukas kudosnestettä tihkuva koostumus?
Mikä mehevä kudosnesteliha saa suunpielestäsi valumaan kudosnestekuolaa?
Kommentit (8)
Pitkälti kiinni valmistustekniikasta. Eli vältä turhan paksuja pihvejä ja käännä vain muutama kerta että ydin on edelleen verinen
Vierailija kirjoitti:
ainakin fileet ovat parhaimmillaan juuri ennen kudosnesteen valumista. Nisämehua ei valitettavasti saa lämmittämällä paremman makuiseksi, päinvastoin happaman valkuaisen tuoksu pysyy parhaiten juoman sisällä kylmänä. Kanaeläinten hedelmöittymättömät sikiöt menevät löysänä tai kokoon kuumennettuna. Jauhetut elimet ja jämäpalat on lasten herkku, joskin jouluna tyydymme teurastetun sian pakaralihaskudokseen.
Sellaista ei ole olemassakaan millään eläinlajilla kuin hedelmöittymätön sikiö.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
ainakin fileet ovat parhaimmillaan juuri ennen kudosnesteen valumista. Nisämehua ei valitettavasti saa lämmittämällä paremman makuiseksi, päinvastoin happaman valkuaisen tuoksu pysyy parhaiten juoman sisällä kylmänä. Kanaeläinten hedelmöittymättömät sikiöt menevät löysänä tai kokoon kuumennettuna. Jauhetut elimet ja jämäpalat on lasten herkku, joskin jouluna tyydymme teurastetun sian pakaralihaskudokseen.
Sellaista ei ole olemassakaan millään eläinlajilla kuin hedelmöittymätön sikiö.
Niinpä! Tarkkuutta nyt. Keltuainen on rasvalla ja proteiinilla ympäröity alkiolevy, ja valkuainen on kirkas eläinproteiinigeeli, joka kuumennettaessa hyytyy valkoiseksi.
Hitaasti paistettu kassler joka melkein hajoaa käsiin.
Oon jotenkin vammainen, mutta en pysty syömään mitään mediumeja, jauhan niitä vain suussani kunnes jäljellä on kuiva mauton pala jonka syljen pois 😕 Pihvit näyttää kyl tosi hyviltä ja mehukkailta mutta nieltyä en saa.
ainakin fileet ovat parhaimmillaan juuri ennen kudosnesteen valumista. Nisämehua ei valitettavasti saa lämmittämällä paremman makuiseksi, päinvastoin happaman valkuaisen tuoksu pysyy parhaiten juoman sisällä kylmänä. Kanaeläinten hedelmöittymättömät sikiöt menevät löysänä tai kokoon kuumennettuna. Jauhetut elimet ja jämäpalat on lasten herkku, joskin jouluna tyydymme teurastetun sian pakaralihaskudokseen.