Voiko työnantaja pakottaa maistamaan kotikaljaa?
Minulle tulee kotikaljasta aina oksennusrefleksi. Työnantaja pakotti minut lopputilin uhalla maistamaan kaljaa "että onko se hyvää tarjottavaksi. Eipä ole varaa menettää tätä työtä niin maistoin.
Kommentit (5)
Tottakai laatu pitää varmistaa ja kotikaljassa se on maistamista.
Olen huvittunut siitä että ravintola-alalle hakeutuu henkilöitä jotka eivät kykene maistelemaan valmistamiaan ruokia. Kokkien kuuluisi olla kaikkiruokaisia samoin tarjoilijoiden. Ymmärrän allergiat mutta sitten pitäisi miettiä muuta alaa.
kokkien opettaja
Ihan niin kuin ala-asteella on ihan pakko tai tulee jälki-istuntoa.
Vierailija kirjoitti:
Tottakai laatu pitää varmistaa ja kotikaljassa se on maistamista.
Olen huvittunut siitä että ravintola-alalle hakeutuu henkilöitä jotka eivät kykene maistelemaan valmistamiaan ruokia. Kokkien kuuluisi olla kaikkiruokaisia samoin tarjoilijoiden. Ymmärrän allergiat mutta sitten pitäisi miettiä muuta alaa.
kokkien opettaja
Tuollainen lähtökohtainen asetelmahan rajaa juuri tarjonnan laajuutta. Miksi kaikkien tulisi olla heterogeenisiä asioiden suhteen?
Terveisin hyvää ruokaa valmistava allergikko ja nimenomaan siksi paljon ruokaa itse valmistava.
Muitakin vastaavia ihmisiä on ja heillekkin on saatava riittävän laaja tarjonta ilman että ulkopuolelta tullaan kertomaan mihin sinun ammattisi puolesta on oltava valmiina vaikka et missään nimessä sellaista muuten kannata.
Jos toimenkuvaasi kuuluu keittiöhommat ja olet vastuussa myös tarjoilusta ml. kalja niin kyllähän se silloin kuuluu maistaa.