Juusto!!!!
No niin, nyt tuli kuppi täyteen kun joka tuutissa kutsutaan mozzarellaa juustoksi! Tällä värittömällä, hajuttomalla ja mauttomalla jutulla ei totta tosiaan ole mitään tekemistä juuston kanssa. Pikemminkin se halventaa kyseisen (juuston) nimeä ja statusta. Olkoon mitä on mutta ei JUUSTOA, kiitos!
Kommentit (5)
Olet ap. ihan väärässä.
Lisäämällä maitoon eri entsyymeitä, saadaan aikaan kemiallinen reaktio.
Tässä reaktiossa erottuvat neste, eli hera, sekä maitoproteiinit ja rasva, eli kiinteät aineet= juustomassa.
Ammattinimikkeeni on pienjuustolayrittäjä, ollut kohta kaksikymmentä vuotta ja myös mozzarella juustona kuuluu juustolani tuotevalikoimiin.
WoW!
En olisi uskonutkaan jonkun kiinnostuvan noinkin kovasti. Oletkohan mahdollisesti kaukaista sukua herra Aleksis Stenvallille (myöh. Kivi)? Otettu olen kuitenkin.
Ei se mitään juustoa olekaan vaan muumin lihaa.
Vierailija kirjoitti:
Ei se mitään juustoa olekaan vaan muumin lihaa.
Luulin, että raejuusto on.
Kiviäkin kiinnostaa.