Ajattelin friteerata kanaa, mutta olisi muutama kysymys.
Ajattelin etsiä sellaisrn ohjeen, jossa kana kastetsan taikinaan ja paistetaan öljyssä. Millainen taikina on hyvä? Riittääkö jos kattilassa on rypsiöljyä muutama sentti? Ja minulla olisi kanankoipia, käyvätkö ne? Kauankohan kanaa paistetaan? Millainen kastike kylkeen?
Kommentit (5)
jos haluat uppopaistaa niin öljyä pitää olla niin paljon, että ruoat peittyvät kokonaan öljyyn. Kanankoipia en ehkä itse lähtisi koittamaan koska aika kauan saat friteerata, että kypsyvät kokonaan, johan niitä uunissakin saa paistaa melkein tunnin
Vierailija kirjoitti:
jos haluat uppopaistaa niin öljyä pitää olla niin paljon, että ruoat peittyvät kokonaan öljyyn. Kanankoipia en ehkä itse lähtisi koittamaan koska aika kauan saat friteerata, että kypsyvät kokonaan, johan niitä uunissakin saa paistaa melkein tunnin
Ne ovat sellaisia "nuijia" oikeastaan, ei niitä valtavia paloja. En ajatellut uppopaistaa kun öljyä ei ole kovin paljoa. Onnistuuko vain runsaahkossa öljyssä paistaminen?
Googlaapa "itsetehdyt kananuggetit", ja tee en mukaan. Tosiaan tuota koipea ei kyllä pikkulirussa öljyä voi friteerata, ei edes tiedä kauanko sen kypsymiseen menisi öljyssä, kun siellä on se luukin mukana.
Vierailija kirjoitti:
Ajattelin etsiä sellaisrn ohjeen, jossa kana kastetsan taikinaan ja paistetaan öljyssä. Millainen taikina on hyvä? Riittääkö jos kattilassa on rypsiöljyä muutama sentti? Ja minulla olisi kanankoipia, käyvätkö ne? Kauankohan kanaa paistetaan? Millainen kastike kylkeen?
Jos käytät friteeraustaikinaa, sitten mielellään ei kastiketta. Vain salaatti.
Onko täällä kokkeja?