Söinköhän homeista leipää?
Kävin nepalilaisessa ravintolassa ja olin syönyt naanleivän melken kokonaan kunnes huomasin siinä harmaan/vihertävän kohdan. Mutta eikös tuo leipä ole sellainen mikä paistetaan paikanpäällä ja tarjoillaan tuoreena? Ettei luulisi että olisi homeessa. Jotain muuta ainetta sekoittunut?
Mitä homeisen leivän syömisestä voi seurata? Kuinka nopeasti oireet alkaa jos alkaa?
Kommentit (12)
Voi olla hometta. Tuskin on ollut ns tuore naanleipä, hyvin on voitu ottaa pakkauksesta, jonne pässyt ilmaa ja leipä pilaantunut.Ehkä voi olla vatsa löysällä.
Vierailija kirjoitti:
Mitä homeisen leivän syömisestä voi seurata?
Hyvin todennäköisesti kertahaukusta ei seuraa mitään.
Tämmoista siitä voi seurata.
Tuleeko mahdollisesti muita oireita kuin vatsa löysällä? Leipä oli kuitenkin melko pehmeää joten oletin että olisi tuoretta.
Lauluääni paranee, sanoivat vanhat ennen.
Eli ei pitäisi olla vaarallista jos joskus käy näin? Ap
Vierailija kirjoitti:
Eli ei pitäisi olla vaarallista jos joskus käy näin? Ap
Ei ole vaarallista. Lauluääni vaan paranee.
Mikä tää juttu on että lauluääni paranee? En ole koskaan kuullutkaan
Home parantaa lauluääntä.