Mies veti aimo kilarit
Paistoin naudansisäfileen liian kypsäksi.(paistoin 10min/puoli) Pitää kuulemma veren tirskahtaa kun sitä leikkaa. Jätti kalliit lihat syömättä vaikka minusta se oli tosi hyvää. Eikös kypsymättömässä lihassa ole tautiriski?
Kommentit (43)
Mies paistaakin lihat itse teillä jatkossa, hyvä hyvä!
10 min./puoli. Tais tulla kyllä aika kypsää, siis 20 minuuttia/piffi.
Joo nauta menee pilalle jos sen paistaa kypsäksi. Ymmärrän miestäsi kun odotti mehevää pihviä ja sai sitkeän kengänpohjan. Ja on niin kallistakin et meni rahaa hukkaan.
Piloillahan se on.
Naudan sisäfile on sen verran kallista, että kun sitä ostaa niin katsoo kyllä mistä ostaa. Väri vain pintaan, mutta sisältä pitää olla "raaka". Muuten ei kannata ostaa sitä sisäfilettä vaan jotain halvempaa.
Nytkö vasta kävi ilmi että tykkää verisestä? Et voinut tietää, ei oo sun syy.
Vierailija kirjoitti:
Mies paistaakin lihat itse teillä jatkossa, hyvä hyvä!
Miäs ei paista vaan grillaa.
Viimeksi tein porsaansisäfilettä ja siinä näky vähän verta kun leikkas, niin sekin oli väärin. Teen seuraavaks pizzaa, varmaan sitäkin jotenkin väärin. Mutta siitä sit uus keskustelu ens sunnuntaina! Ap
Miehen on turha valittaa, olisi paistanut pihvinsä itse. Näinhän täällä naisillekin aina sanotaan, jos mies on mokannut jotenkin: olisit tehnyt itse, tee itse, jos ei kerran kelpaa, mitäs olit laiska jne.
Tylsä provo. Liikaa yksityiskohtia.
Jatka yrittämistä!
Mä leikkaan saksilla pieniksi noi fileet ja laitan pakkaseen ja sit ensvloppuna pizzaan ne niin katotaan syökö! Ap
Vierailija kirjoitti:
Miehen on turha valittaa, olisi paistanut pihvinsä itse. Näinhän täällä naisillekin aina sanotaan, jos mies on mokannut jotenkin: olisit tehnyt itse, tee itse, jos ei kerran kelpaa, mitäs olit laiska jne.
Ja tämä on paras: "Anna sen tehdä omalla tyylillään! Sun mies sentään osallistuu!"
Ap älä anna pillu ennenkä on lautanen tyhjä, näin meillä poikkis syö aina mukisematta lautasen tyhjäksi vaikka siinä olis pieniä kiviä.
Paistoit sitten hyvän pihvin rutikuivaksi. Pari-kolme minuuttia per puoli on jo kypsä pihvi. Nykyään on älyttömän helppo löytää ohje mihin tahansa ruokaan. Kvg.
Suomalainen liha tarkastetaan eikä siinä ole tautiriskiä. Ei se ole veri, joka tirskahtaa vaan lihasneste. Porsaanliha ja broileri paistetaan AINA kypsäksi, nauta voi olla rare tai medium.
Ei mene hyvin sinullakaan, kun ei tuo ole varmasti ainoa asia, josta mies kilarit vetää.
Vierailija kirjoitti:
Ap älä anna pillu ennenkä on lautanen tyhjä, näin meillä poikkis syö aina mukisematta lautasen tyhjäksi vaikka siinä olis pieniä kiviä.
Seksillä kiristäminen on todella alhaista. Nettiporno on parempaa kuin tuollainen akka.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miehen on turha valittaa, olisi paistanut pihvinsä itse. Näinhän täällä naisillekin aina sanotaan, jos mies on mokannut jotenkin: olisit tehnyt itse, tee itse, jos ei kerran kelpaa, mitäs olit laiska jne.
Ja tämä on paras: "Anna sen tehdä omalla tyylillään! Sun mies sentään osallistuu!"
Tuntematonta sotilasta kompaten: syöminen on oikeus, ei velvollisuus. Jos ruoka ei maistu, sen voi jättää syömättä.
Jospa teette molemmat omat pöperöt hetken aikaa, ehkä kirkastuu mieleen miksi on mukavaa jos joku tekee ne puolestaan.
Vierailija kirjoitti:
Paistoin naudansisäfileen liian kypsäksi.(paistoin 10min/puoli) Pitää kuulemma veren tirskahtaa kun sitä leikkaa. Jätti kalliit lihat syömättä vaikka minusta se oli tosi hyvää. Eikös kypsymättömässä lihassa ole tautiriski?
Mulle olisi kelvannut,mutta olenkin tyhmä duunari.
Olisiko jälkkäriksi ollut pildströmiä?
Vierailija kirjoitti:
Paistoit sitten hyvän pihvin rutikuivaksi. Pari-kolme minuuttia per puoli on jo kypsä pihvi. Nykyään on älyttömän helppo löytää ohje mihin tahansa ruokaan. Kvg.
Mitä kvg tarkoittaa?
Enemmän ruokaa sulle.