Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ollaan mietittyja noita nimiä tytöllemme joka saa nimen syyskuussa. Tultiin kuitenkin siihen lopputulokseen, että nimet ovat hankalia lausua ja eivät toimi täysin suomalaisella lapsella kovin hyvin. Sukunimikin on täysin suomalainen perusnimi tyyliin Laitela, joten Ingrid Laitela olisi ehkä vähän juntti?

Ollaan nyt siis mietitty jotain yksinkertaisempia versioita ko. nimistä. Ingridistä voisi vääntää Ingan tai Inkan. Iitakin on kiva. Mutta entä Astrid? Tuleeko mieleen Ingridille vielä muita vaihtoehtoja?

  • ylös 0
  • alas 3

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Astridin perinteinen "suomennos" on kai Assi ja Ingridin Inkeri. Mutta varmaan muutkin A- ja I-alkuiset käyvät yhtä hyvin. Asta tai Ansa, Inka tai Inga.

Vierailija

Asta on muuntunut Astridista. Sattuu olemaan oma nimeni ja kovasti tykkään, vaikka sitä kaikki eivät kovin kauniina pidäkään. Lyhyt, selkeä ja ytimekäs, mutta ei silti erityisen "kova" nimi. Kaimoja tulee harvoin vastaan, muutamia ikäisiäni Astoja tiedän lähinnä instagramin perusteella. Perinteinen vanha nimi.

Vierailija

Älkää pliis keksikö mitään suomalaisväännöksiä kauniista nimistä. Jos tykkäätte nimistä Astrid ja Ingrid, niin antakaa ne! Kyllä suomalaisten pitäisi osata nuo lausua. Eikä esim. Astrid Laitela mitenkään hölmö mielestäni ole, Jaqualine Laitela olisi ;) Tunnen useamman suomalaisen Astridin ja Ingridin :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla