Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

kannattaako tehdä pakastimeen ruokaa valmiiksi?

Vierailija
12.07.2017 |

en ole ihan pienten lasten äiti vaan lapset on teinejä. Teettekö te ruokaa pakkaseen valmiiksi?

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
12.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaa, mutta sen ruoan täytyy olla oikeasti tyyliin herkkuruokaa. Epämääräiset makaronilaatikot ja muut sellaiset eivät tule syödyksi pakastimesta vaikka tuoreena menisivätkin.

Vierailija
2/11 |
12.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

kerrotko jotain vinkkejä herkkuruuista, meillä yksi ei syö lasagnea.

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
12.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pakkashirviö voi viedä ne sieltä. Älä pakasta mitään. Parempi että hävität koko pakastimen

Vierailija
4/11 |
12.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvä pakastaa. Ja pyssyjä myös piiloon, kun zombiet hyökkää.

Vierailija
5/11 |
12.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei. Ne kaikki on pahoja pakastettuna. Joku kastike voi mennä. Muiden rakenne muuttuu.

Jos laitan ruokaa pakkaseen, sinne se jää.

Ainoa on ollut pavut. Keitin ruskeita papuja ison määrään. Niitä haen ja lisään ruokaan.

Meillä tehdään la ja su ruokaa. Ma saatetaan syödä lauantaisia jämiä ja ti sunnuntaisia. Joskus keskiviikkonakin.

Ei perheele kannata muuta kierrättää pakastimen kautta kuin marjat, lihaa, kalaa tms

Vierailija
6/11 |
12.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä ainakin kannattaa. Pelastus arjen kiireessä. Erityisesti pakastetaan ruokia joiden teko kestää kauan tai joita on helppo tehdä isoissa satseissa. Esim.lihakastikkeita, lihapullia, sosekeittoja, hernekeittoa. Lisäksi pakastan annosrasioihin (itselleni) ylijäämäruokia lounaaksi töihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
12.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauhelihapihvit menee hyvin pakastettuina (siis kun tekee ne pihvit normaali jauhelihasta). Muotoillaan vaan tiiviitä lättyjä, EI sekoitetan joukkoon mitään jauhoja, kananmunia eikä muutakaan. Pelkkä jauheliha riittää, kunhan tekee tiivitä. Sitten pakkaseen. Pakastuksen jälkeen pysyvät hyvin koossa, eivätkä murene. Myöskin maku on parempi, kuin ei ole millään korppujauhoilla pilattu.

Vierailija
8/11 |
12.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

En oikeastaan tee kokonaisia ruokia, mutta raaka-aineita pakastan. Voi olla vaikka paprikaa, pilkottua sipulia, pitsataikinaa, paistettua kinkkua, jauhelihaa tai broikkaa tai sellaisia, mutta en kyllä muista milloin olisin ihan valmista pakastanut. 

Ne valmiit on syöty ihan muutaman päivän kuluessa, sen minkä ne jääkaapissa kestävät.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
12.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

ap täällä, siis en ole koskaan pakastanut valmiita ruokia ja nyt rupesi kiinnostamaan sellainen ja katsoin youtubesta pari asiaan liittyvää videota. Mutta tosiaan jos maku muuttuu...

Vierailija
10/11 |
12.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jotkut ruoat, kuten keitot ja muhennokset, sopivat hyvin pakastettaviksi. Kuivahkot pasta- ja riisiruoat eivät niinkään. Lihapullat ja vastaavat tuotteet taas oikeinkin hyvin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
12.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sinkun ainakin kannattaa, ettei tarvitse aina viikkoa samaa.