Palaako tuollaiseen teräspannuun kaikki kiinni?
Neljännen kerran vuoden sisään heitän paistinpannun roskiin, kun joku on taas mennyt pilaamaan sellaisen pinnoitteen. Joko polttamalla sellaisen pilalle (en tajua miten kukaan edes onnistuu siinä...) tai kaapimalla metallilla rikki. Hankinko teräspannun vai laitanko teflonit lukkojen taakse? :D
Miten sellaisen edes saa palamaan piloille?! En ole eläessäni onnistunut siinä itse...
Kommentit (2)
Vierailija kirjoitti:
Kyllä hiiliteräspannu kannattaa hankkia, koska on hyvä olla sellainenkin pannu, joka kestää kovempaa lämpötilaa. Ainoaksi pannuksi hiiliteräksestä ei oikein ole, koska esimerkiksi tomaattikastiketta siinä ei voi oikein tehdä tai lähtee patina.
Aluksi siihen palaa melkein kaikki kiinni, mutta ajan myötä muuttuu paremmaksi. Kyllä tuon kanssa silti joutuu rasvaa käyttämään paistamiseen, mutta toisaalta rasvan kanssa se on erittäinkin liukas.
Ok käyn etsimässä käsiini ja ostan lukon kattilakaappiin. 😂
Kyllä hiiliteräspannu kannattaa hankkia, koska on hyvä olla sellainenkin pannu, joka kestää kovempaa lämpötilaa. Ainoaksi pannuksi hiiliteräksestä ei oikein ole, koska esimerkiksi tomaattikastiketta siinä ei voi oikein tehdä tai lähtee patina.
Aluksi siihen palaa melkein kaikki kiinni, mutta ajan myötä muuttuu paremmaksi. Kyllä tuon kanssa silti joutuu rasvaa käyttämään paistamiseen, mutta toisaalta rasvan kanssa se on erittäinkin liukas.