Suurin osa korjauksista tehdään miehestä naiseksi. Antiikin filosofit esittivät, että nainen olisi eräänlainen köyhän miehen mies tai synnynnäinen eunukki; että miehessä on jotain 'enemmän' kuin naisessa.

Jatkaako sukupuolen korjaus tätä samaa ajattelua? Miehelle naishormoni ei ole samanlainen vaikeasti saatava aine kuin mieshormoni naiselle, vaan keski-ikäisellä miehellä voi olla korkeampi estrogeenitaso kuin naisella. Testosteroni on paljon 'kalliimpi' hormoni, jota saakin etsiä katukaupasta ja Thaimaasta jos lääkäri ei kirjoita.
Hyvin harva elämänsä voimissa oleva ihminen miettii että "hmm, rupeaisikohan käyttämään naishormonia?" Mutta osa naisistakin käyttää mieshormonia saadakseen mainetta ja kunniaa urheilussa.

Ennen vanhaan sukupuolen korjauksen katsottiin myös olevan helpompaa tehdä miehestä naiseksi, joka saattoi perustua juuri tähän eunukkiajatteluun eli ihmisiä ei kiinnosta se, että naisen lisääntymiselimet ovat kehon uumenissa näkymättömissä, kun taas miehellä keskeiset lisääntymiselimet sormin tunnusteltavissa ja näin ollen psykologisesti noita naisen elimiä ei ole arkielämässä olemassa sen enempää kuin haimaakaan; niitä ei ajatella. Tästä on myös peräisin se, miksi puhutaan miehen kalleuksista, mutta ei ikinä naisen ja miksi vasektomia on kovempi paikka miehelle kuin sterilisaatio naiselle.

Sukupuolen korjauksen mielekkyys on perustunut siihen, että on katsottu pintaa eikä suurta kokonaisuutta ja on ajateltu, että on helpompaa värkkäillä mies naisen näköiseksi ja lähestytty asiaa siltä käsin, että tiettyjen ominaisuuksien tai osien puuttuminen tekee miehestä naisen, sen sijaan että luotaisiin uusia kudoksia tuhottujen tilalle, mikä ei näytä nykykeinoin olevan mahdollista.

  • ylös 2
  • alas 1

Kommentit (3)

Vierailija

Kristitylle ruumis, vaikkakin maallinen ja vajavainen, on ikuisen ja pyhän sielun temppeli, ja tottakai jos siinä temppelissä on niin perustavanlaatuinen valuvika että sielu ei koe sitä omakseen, korjaustyö on paikallaan. 

Vierailija

"Nähdään eläinkaupassa 10.6." - Ovatko treffit jo siirtyneet ensi vuodelle, vai löytyikö eläinkaupasta rakkaus?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija kirjoitti:
"Nähdään eläinkaupassa 10.6." - Ovatko treffit jo siirtyneet ensi vuodelle, vai löytyikö eläinkaupasta rakkaus?
En ollut siellä sinä päivänä, kun kukaan ei tarttunut täkyyn, mutta voisin lähteä romanttiselle eläinkauppavierailulle tai jätskille tänään jos joku haluaisi. Huomennakin on aurinkoinen päivä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla