Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ruoka paloi vähän pohjaan - voiko syödä?

Vierailija
07.06.2017 |

Elikkäs keitin pastaa jota paloi sillä tavalla vähän pohjaan, että nyt sen joukossa on pieniä mustia pisteitä ja maistaessa tuntuu sellainen pieni palaneen aromi, jonka pystyisi kyllä maustamaan helposti pois. Uskaltaako syödä vai saako tuosta syövän? Keitin kunnon satsin, jota ajattelin syöväni huomisenkin. En hitto jaksais lähteä kauppaan ja kokata uudestaan. >:(

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
07.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten pastan voi polttaa pohjaan? 😃 ite en söisi.

Vierailija
2/6 |
07.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ei sitä palaneen makua saa millään mausteilla pois.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
07.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uskaltaa helposti syödä. Makuhan siinä on ehkä pikkasen jännä, muttei siihen kuole.

Vierailija
4/6 |
07.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miten pastan voi polttaa pohjaan? 😃 ite en söisi.

No keitin sen veden sijasta jauhelihatomaattikastikkeessa, mutta sitä oli liian vähän suhteessa pastaan, ja ennen kuin ehdin lisätä vettä jokin ehti kärähtää siellä kattilassa. :(

Vierailija
5/6 |
07.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyi vittu, ei tätä kyllä pysty syömään. XD Sain maun piiloon, mutta hajua en.

Harmittaa. :(

Vierailija
6/6 |
07.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Miten pastan voi polttaa pohjaan? 😃 ite en söisi.

No keitin sen veden sijasta jauhelihatomaattikastikkeessa, mutta sitä oli liian vähän suhteessa pastaan, ja ennen kuin ehdin lisätä vettä jokin ehti kärähtää siellä kattilassa. :(

MIKSI

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan yksi kuusi