Ruoka paloi vähän pohjaan - voiko syödä?
Elikkäs keitin pastaa jota paloi sillä tavalla vähän pohjaan, että nyt sen joukossa on pieniä mustia pisteitä ja maistaessa tuntuu sellainen pieni palaneen aromi, jonka pystyisi kyllä maustamaan helposti pois. Uskaltaako syödä vai saako tuosta syövän? Keitin kunnon satsin, jota ajattelin syöväni huomisenkin. En hitto jaksais lähteä kauppaan ja kokata uudestaan. >:(
Kommentit (6)
No ei sitä palaneen makua saa millään mausteilla pois.
Uskaltaa helposti syödä. Makuhan siinä on ehkä pikkasen jännä, muttei siihen kuole.
Vierailija kirjoitti:
Miten pastan voi polttaa pohjaan? 😃 ite en söisi.
No keitin sen veden sijasta jauhelihatomaattikastikkeessa, mutta sitä oli liian vähän suhteessa pastaan, ja ennen kuin ehdin lisätä vettä jokin ehti kärähtää siellä kattilassa. :(
Hyi vittu, ei tätä kyllä pysty syömään. XD Sain maun piiloon, mutta hajua en.
Harmittaa. :(
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miten pastan voi polttaa pohjaan? 😃 ite en söisi.
No keitin sen veden sijasta jauhelihatomaattikastikkeessa, mutta sitä oli liian vähän suhteessa pastaan, ja ennen kuin ehdin lisätä vettä jokin ehti kärähtää siellä kattilassa. :(
MIKSI
Miten pastan voi polttaa pohjaan? 😃 ite en söisi.