Mikä ihme juustokakuissa viehättää, eivät maistu miltään
mauttomia, valjuja ja muka niiin herkullisia. Kuiviakin ovat.
Kommentit (20)
Minua kanssa ärsyttää tämä juustokakkuvillitys. Olen hyviäkin juustokakkuja kyllä maistanut, mutta yleensä ne ovat aina etenkin leipomosta tilattuina sellaisia samanlaisia, päällä mangososeesta tehty kiille ja kakkuosio vaniljatuorejuustoa. Namnam, ehkä ekan kerran jälkeen.
Juustokakut ovat parasta mitä on. Mutta huom. olen itsekin maistanut halpisjuustokakkua, joka ei ole maistunut yhtään miltään. On siis olemassa vedätysjuustokakkuja, jotka eivät oikeasti maistu juustokakulle. Panosta kerran laatukonditorian juustokakkuun, niin ymmärrät.
Lopeta tupakan poltto, niin makuaisti paranee.
Mausta en tiesä mutta se koostumus. Hyi🤢
Ne ylimakeat liivatelimakasat keksipohjakakut ei oo kummosia. Mutta uunijuustokakku on ihanaa.
Mansikkajuustokakku, jossa päällä kokonaisia mansikoita. Pakastettuna ostettu ja valmiiksi viipaloitu.
On kuule hyvää kevät- ja kesäkakkua äitienpäiväksi tai juhannukseksi.
Juustokakkua ei ole mikään pakko pilata liivatteella kumimaiseksi köntäksi, vastoin yleistä luuloa.
Minä en koskaan käytä liivatetta ja omatekemäni juustokakku on tähän mennessä ainoa josta olen tykännyt.
Oon piknikillä taistellut yhden juustokakun kanssa. Pohja oli kivikova ja päällä hylly muka mansikanmakuinen ameeba. Puskaan lensi kakkara kun muut meni rantaan ottaan ihkuja selfieitä.
Itse kyllä tykkään juustokakuista. En esanssisista vaan niistä, joiden valmistamiseen on käytetty aitoja raaka-aineita.
Sokerimassakakut taas ovat mun mielestä...no, ei niin maistuvia. Täytekakuista tykkään eniten ns. retrokakuista (kermakuorrutus + koristelu marjoista, hedelmistä, kinuskikuorrutuksella...)
Näköjään jakaa mielipiteet! :D
Itse tykkään kyllä. Tosin tykkään ihan tavallisista kermakakuistakin.
🇺🇦🇮🇱
Minulla tulee aina kumma olo näistä, joihin laitetaan keskinmuruita pohja. Ehtoo ja puistattaa, hyi.
Ja huvittaa, kun kakussa on sitä mössöä jota juustoksikin kutsutaan, hyi olkoon.
Vierailija kirjoitti:
Rasvaa ja sokeria.
No älä syö kakkua, jos et halua rasvaa ja sokeria.
Tykkään oikeista juustokakuista, niistä joissa on reilusti rasvaisen tuorejuuston ja kermavaahdon seosta keksipohjalla. Samettisen pehmeää ja syntisen hyvää. Hyvin hyytyy ja pysyy koossa.
En tykkää niistä liivatepommeista, joita juustokakuiksi nimitetään ja joissa joskus on kaikkea muuta paitsi sitä itse juustoa. Monessa kahvipöydössä jätän suosiolla kakun väliin, jos se tutisee.
Itse tykkään just nimenomaan siitä tutinasta.
Eniten juustokakuissa häiritsee se pohja. Joko se on kivikova levy josta täyte irtoaa laattana, tai murenevaa kuivaa purua. Onnistuneita juustokakun pohjia tulee harvoin vastaan.
🇺🇦🇮🇱
Minä en pidä uunissa käyneistä juustokakuista. Yleensä vaalean keksipohjan päällä vaalea sotku, joka on hyytynyt uunissa ja saanut vaaleanruskean värin pintaansa. Niin mitäänsanomattoman makuista!
Niistä liivatteella hyydytetyistä taas pidän joistakin. Riippuu mausta. Itse teen ainoastaan mariannesuklaahyydykekakkua, joka on aivan ihanan makuista. Ei olekaan tullut tehtyä pitkiin aikoihin, pitäisiköhän viikonloppuna... :p
Juustokakut ovat aivan parhaita, miten niin mauttomia? Omasta mielestäni tavallinen kermakakku on tylsä ja ankea.
Ai. Minusta päinvastoin. Enemmänhän tuorejuusto/rahka maistuu kuin sokerikakkupohja. Ja sokerikakku on kuivempikin.
Häh? Mun ainakin maistuvat. Eivätkä ole kuivia.