Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mistä johtuu?

  • ylös 5
  • alas 1

Kommentit (9)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
No mistä sen oikean mallin ois saanut, ellei kotoa ole saanut?

Miksi tehdä kakaroita jos ei osaa niitä kasvattaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No mistä sen oikean mallin ois saanut, ellei kotoa ole saanut?

Miksi tehdä kakaroita jos ei osaa niitä kasvattaa.


Sen huomaa vasta sitten kun saa sen lapsen. Kyllä minäkin voin sanoa aivan vilpittömästi, että tiesin lapsettomana, miten lapsia kuuluu kasvattaa. Ja ajattelin, että kaikki lapsettomat ei tiedä, mut mä tiedän, ainakin riittävän hyvin. No, en tiedäkään. Kun lapsen saa, alkaakin ajatella, että ei halua hänelle traumoja "oikealla lailla kasvattamisen" tuloksena ja siitä alkaa vaikeus.

Vierailija

Palstan ulkopuolella on myös paljon huonosti kasvatettuja vanhempia, jotka kasvattavat lapsensa vieläkin huonommin.
Terveisin: opettaja

Vierailija

Eikä ole pelkästään osaamisesta kyse, vaan kun ei välitetä lainkaan siitä mitä ne persushedelmät siellä jossain naapurin pihoilla tekevät. Meilläkin on ihan fiksu "insinööriperhe" naapurina, ja rouva ilmeisesti nykyään kotosalla päivät, ja mukulat paukuttaa koulun jälkeen menemään täysin ilman kontrollia. Taitaa olla jokunen hoitolapsikin jonon jatkona, ja näitä vilkaistaan muutaman tunnin rellestyksen jälkeen, että missäköhän ne nyt pyörii. Pihoille kurkitaan ja etsitään, eli tiedetään se, että touhuavat missä mielivät, kun kerran etsiskellään naapurien nurkat.

Ensin kävivät kaivelemassa naapurin kompostorin ja seuraavaksi meidän. Mies kehotti poistumaan ja kakarat huusivat "Me saadaan olla täällä". Just. Toisen naapurin tyttärellä on ollut tapana kiivetä asuintalomme päädyssä olevaan puuhun tuijottamaan, kun olemme grillanneet patiolla. Lisäksi muuttopäivänä alkoi heitellä frisbeetä, kun kannoimme tavaraa autosta. Kas kummaa, kun se kiekko osuikin sopivasti  auton vilkkuun ja tämä piltti lähti oitis juoksemaan karkuun. Äitinsä sattuu olemaan ammatiltaan lastenhoitaja ;D eli mitäs niistä suutarin lapsista oikein kerrottiinkaan?

Epäilevä Tuomas

Ei pidä paikkaansa. Taannoin oli keskustelu, jossa joku nainen säästi taaperolleen rahaa osakkeisiin tai rahastoihin. Kehtasin varoitella, että lapsesta ei välttämättä tule talousasioita ymmärtävää yhteiskunnan tukipylvästä, vaan vanhempien rahat saattavat päätyä hulttiopuolisolle, huumeisiin tai peleihin.

Sain monta alapeukkua ja vakuuttelua, miten juuri AV-mammojen lapsilla ei ole riskiä moisesta loistavan kasvatuksen vuoksi.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Mistä johtuu?

En tiedä; tiedä sitten kohtasitko ja tunnistitko kaltaisesi täällä. Mutta jos nyt yleisemmin yritän arvella, että miksi täällä muka olisi vanhempia, jotka eivät osaa kasvattaa lapsiaan, se  johtunee siitä että tältä palstalta haetaan enempi - vähempi vertaistukea.- Jos ei ole kovin tarvetta saada vertaistukea kasvatuksen kanssa kamppailemiseen, niin eipähän tarvitse avautua täällä, edes anonyymisti. Toisaalta nykyinen kulttuurimme korostaa paljon yksin pärjäämistä ja säilyttääkseen kulissit pystyssä, niin osa avautuu mieluummin täällä kun pyytää sitä vähääkään apua joltain muilta. - Ikäänkuin tarvittaessa avun ja tuen pyytämien olisi, jotenkin tuomittavaa ja/ -tai  heikkouden osoitus.       

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Varmaan siitä, että ne on tällä palstalla.

Olemme palstalla oppimassa paremmiksi. Oikeasti huonot vanhemmat ovat baarissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla