Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Jäin nyt todellakin ihmettelemään tätä Putte-synttärijuttua. Siis äiti katselee vierestä, kun nyt 7-vuotiasta, aiemmin siis nuorempaakin, lasta ei kutsuta ikinä synttäreille vaan ainoastaan pojan kaksoisveli kutsutaan. Lapsi on siellä tietenkin ollut pahoilla mielin.

Sen sijaan, että äiti olisi ottanut yhteyttä näihin muiden pikkulasten vanhempiin, miten törkeää on jättää samasta perheestä toinen kaksonen kutsumatta, hän onkin odotellut mielipahan kertymistä, kunnes lopulta on taas tehty tällainen tyypillinen some-rumba, jossa Putte-pojulle on järjestetty megasynttärit. Mukana iso joukko tuntemattomia.

Koko homman olisi voinut vastuullisten vanhempien kesken hoitaa kuntoon ilman mitään some-vouhotusta jo aiemminkin. Itse en todennäköisesti olisi päästänyt kertaakaan toista kaksosta synttäreille, kun toinen itkee perään. Olisin ilmoittanut joka torppaan, että kutsutte molemmat tai sitten ette ketään. Kyse kuitenkin ollut ihan tähän asti alle kouluikäisistä lapsista.

  • ylös 5
  • alas 2

Kommentit (3)

Vierailija

Onkohan lapset olleet samoissa lapsiryhmissä? Jos niillä on ollut omat kaverit. En minäkään kutsu koko sisarussarjaa synttäreille, jos lapseni on vain yhden kanssa kaveri.

Vierailija

Putte on kyllä ärsyttävä, joten ei ole ihme jos kutsun saa ennemmin Puuha Pete, Nosse tai Kaivuri.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ei koko sisarussarjaa, mutta jos on alle kouluikäiset kaksoset, niin pitää olla aika törppö, jos ei kutsu kumpaakin. Ja se äiti olisi voinut hyvin lastaan puolustaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla